about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

انتشار سورس کدهای بدافزار Cerberus در وب تاریک 

 به ‌تازگی اپراتورهای بدافزار تلفن همراه سربروس (Cerberus) در یکی از فروم‌های روس زبان وب تاریک اقدام به انتشار رایگان سورس کدهای آن کرده‌اند. 

کارشناسان در ماه ژوئن امسال متوجه شدند سازندگان سربروس به علت منحل شدن تیم توسعه‌دهندگان سورس کدهای آن را به حراج گذاشته‌اند تا مالک جدیدی برای تروجان پیدا کنند. 

از قرار معلوم قیمت اولیه بدافزار Cerberus v2 حدود 50 هزار دلار بوده و سازندگان آن در تلاش بودند بابت تروجان 100 هزار دلار دریافت کنند که خریداری برایشان پیدا نشده است. این قیمت شامل، سورس کد سربروس، لیست مشتریان و سرورها و کد پنل ادمین بوده است. 

به گفته دمیتری گالوف، کارشناس آزمایشگاه کسپرسکی، پس از انتشار سورس کدهای سربروس در وب تاریک میزان آلودگی گوشی‌های تلفن همراه در روسیه و اروپا به این بدافزار به‌شدت افزایش‌یافته است. درگذشته به مشتریان سربروس توصیه می‌شده کاربران روس را هدف قرار ندهند، اما به‌تازگی دامنه حملات و جامعه هدف آن تغییر کرده است. 

سربروس یک تروجان بانکی اندروید بوده و قادر به مانیتورنیگ پنهان، سرقت پیامک‌ها، دست‌کاری عملکرد دستگاه‌های هدف، سرقت اطلاعات حساب‌های کاربری، خواندن پیامک رمزهای یک‌بارمصرف و کدهای احراز هویت دوعاملی است. 

سربروس به‌عنوان سرویس در فروم‌های وب تاریک به ارزش 4 هزار دلار تا 12 هزار دلار عرضه می‌شده و بنابر ادعای کاربران درآمد ماهیانه اپراتورهای آن 10 هزار دلار بوده است. 

اپراتورهای سربروس پیش‌تر اقدام به حراج این بدافزار با قیمت ۵۰ هزار دلار تا ۱۰۰ هزار دلار کرده‌ بودند. 

چنانچه مشتریان ۱۰۰ هزار دلار پرداخت می‌کردند، سورس‌کد تروجان، ماژول‌ها، پنل مدیریت، سرورها، لیست مشتریان بالقوه، راهنمای نصب و اسکریپت‌های لازم برای عملکرد یکپارچه همه اجزای بدافزار را دریافت می‌نمودند.

توسعه‌دهندگان سربروس نزدیک به یک سال خدمات خود را تبلیغ کرده و سربروس را به ۱۲ هزار دلار در سال اجاره می‌دادند.

مشتریان همچنین می‌توانستند سربروس را برای مدت‌زمانی کوتاه‌تر و ۴ هزار دلار برای ۳ ماه و ۷ هزار دلار برای ۶ ماه اجاره کرده و به آن دسترسی داشته باشند.

طبق گزارش پازتیو تکنالجیز، سربروس اولین بدافزار در جهان است که قابلیت سرقت کدهای یک‌بارمصرف احراز هویت دوعاملی را دارد.

سربروس می‌تواند تشخیص دهد که در سیستم واقعی کار می‌کند یا سندباکس. این بدافزار می‌تواند نوتیفیکیشن‌های خدمات بانکی را در دستگاه آلوده جعل کند تا کاربر را وادار به واردکردن نام کاربری و پسورد کرده و کدهای احراز هویت دوعاملی را سرقت کند.

این بدافزار عملکردهای یک تروجان بانکی و تروجان دسترسی از راه دور را دارد. کد سربروس از صفر نوشته‌شده و به تروجان‌های دیگری که سورس کدهایشان فاش شده، شبیه‌سازی نشده است.

تازه ترین ها
ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.