about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

هکرها با استفاده از پیام‌های جعلی به‌روزرسانی‌ مرورگر کروم اقدام به انتشار بدافزار و حملات سایبری می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت دکتر وب (Dr. Web) با انتشار گزارشی اعلام کرده‌اند هکرها در عملیاتی جدید اقدام به انتشار بدافزار از طریق به‌روزرسانی‌های جعلی مرورگر کروم می‌کنند.

به گفته کارشناسان این شرکت، مهاجمان از طریق سایت‌های آلوده مبتنی بر ورد‌پرس به‌روزرسانی‌های جعلی منتشر کرده و کاربران را به نصب بدافزار تشویق می‌کنند.

هکرها با دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت‌های وردپرسی اسکریپتی به آن‌ها اضافه کرده و کاربران را به صفحات فیشینگی که پشت نقاب منابع رسمی گوگل مخفی‌شده‌اند، هدایت می‌کنند.

آن‌ها کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به آن‌ها پیشنهاد می‌کنند به‌روزرسانی مهم کروم را نصب کنند. کاربران با نصب به‌روزرسانی، بسته نصب بدافزاری را دریافت می‌کنند که به اپراتورهای خود این امکان را می‌دهد سیستم‌های آلوده را از راه دور کنترل کنند. 

مهاجمان اهداف خود را بر اساس موقعیت مکانی و مشخصات مرورگرشان انتخاب کرده و بسته نصب مخرب را با امضای دیجیتال واقعی به کاربران ارائه می‌دهند. این امضای دیجیتال مشابه امضاء بسته نصب جعلی NordVPN است که توسط یک گروه هکری توزیع می‌شود. 

پس از نصب به‌روزرسانی، در فهرست %userappdata% پوشه‌ای ایجاد می‌شود که شامل مجموعه فایل‌های مشروع اپلیکیشن «TeamViewer» بوده و هم‌زمان دو آرشيو SFX رمزنگاری‌شده نیز باز می‌شود. 

یکی از آرشیوها شامل کتابخانه مخرب msi.dll و فایل راه‌اندازی مرورگر کروم با صفحه شروع Google[.]com است. 

از آرشیو دوم نیز اسکریپتی برای دور زدن آنتی‌ویروس‌های ویندوز استخراج می‌شود. کتابخانه msi.dll در حافظه بارگذاری شده و فعالیت‌های تیم ویور را از چشم کاربر مخفی نگه می‌دارد و  امکان اتصال به سیستم آلوده را فراهم می‌سازد.

در ادامه مهاجمان برنامه‌های مخربی همچون کی‌لاگر، بدافزار سارق گذرواژه «Predator the Thief» و تروجان کنترل از راه دور پروتکل RDP را در دستگاه‌های آلوده نصب می‌کنند. 

به اعتقاد کارشناسان دکتروب، گروهی که پشت این عملیات قرار دارد، همان گروهی است که در وب‌سایت مشهور سی‌نت (CNET)، نسخه‌های مخرب نرم‌افزار وی‌اس‌دی‌سی (VSDC) را منتشر کرده بود و کاربران به‌جای نسخه اصلی نرم‌افزار، بسته نصب آلوده به بدافزار نرم‌افزار وی‌اس‌دی‌سی را دریافت می‌کردند.

جامعه هدف این گروه، کاربران گوگل کروم در ایالات‌متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، بریتانیا، اسرائیل و ترکیه هستند. در حال حاضر بیش از 2000 کاربر نیز به‌روزرسانی‌های جعلی کروم را نصب‌کرده‌اند.  

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.