about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مدیرکل نظام مدیریت امنیت اطلاعات (نما) گفت: امکان صادرات خدمات تخصصی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات توسط ایران به کشورهای همسایه وجود دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ,  به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، بیتا کیا مهر در دومین جلسه کارگروه همکاری‌های ایران و روسیه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به موردتوجه قرارگرفتن استفاده از محصولات و خدمات بومی توسط بسیاری از کشورهای پیشرو درزمینهٔ فناوری اطلاعات گفت: احتمال وجود در پشتی و به عبارتی Back Door ها همواره از دغدغه‌های استفاده از محصولات و خدمات غیربومی در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات است. زیرا امکان نفوذ مهاجم در داخل برنامه‌ها و یا تجهیزات سخت‌افزاری را افزایش می‌دهد و ایجاد دسترسی به اطلاعات در سطوح مختلف را فراهم می‌کند.
وی ادامه داد: این در حالی است که در فرآیند بومی‌سازی، پیامدهای آسیب‌شناختی این جریان کاهش می‌یابد و افت قابل‌ملاحظه مخاطرات امنیتی نظیر خروج اطلاعات را در بردارد. با توجه به حساسیت موضوع امنیت اطلاعات، نیاز به بومی‌سازی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیشتر از قبل احساس می‌شود و از طرفی اعمال تحریم‌ها، امور مربوط به ثبت سفارش کالا در کشور را بسیار دشوار کرده است، بنابراین استفاده از محصولات و خدمات بومی، راهکار بسیار مناسب و به‌صرفه در ابعاد متعددی است که می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال، ارزآوری، خودکفایی و ارتقای سطح امنیتی را نیز به همراه داشته باشد.
مدیرکل نما در تشریح مصادیق صادرات خدمات حوزه تخصصی امنیت اطلاعات، دامنه آن را بسیار گسترده توصیف کرد و در خصوص توانمندی‌های ایران در این زمینه، ارائه خدمات آموزشی به شیوه الکترونیکی، امکان سفارشی‌سازی استانداردهای امنیت برای کشورهای متقاضی استفاده از این خدمات، طراحی، مشاوره و پیاده‌سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) را یادآور شد.
رئیس پنل امنیت دومین جلسه کارگروه همکاری‌های ایران و روسیه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در توضیح بیشتر آنچه که میان دو کشور طی این رویداد آنلاین گذشت به پنج سرفصل اصلی اشاره کرد و ادامه داد: رمزنگاری و حفاظت از محرمانگی اطلاعات، شناسایی و تحلیل حملات سایبری، سازمان‌دهی مراکز عملیات امنیت و پایش رخدادهای رایانه‌ای(SOC)، مراکز اعطای گواهینامه‌ها و زیرساخت‌های امن کلید عمومی، مراکز تبادل الکترونیکی داده‌ها و حفاظت از پروتکل‌های صنعتی، موضوعاتی هستند که به‌تفصیل موردبحث و تبادل‌نظر دو طرف قرار گرفتند.
کیا مهر در خصوص پیش‌نویس برنامه همکاری MOM یا Minutes of Meeting نیز گفت: با توجه به هم‌افزایی ایجادشده میان دانش ایران و روسیه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، پیشنهاد همکاری‌های مشترک در مجامع جهانی رسمی مانند اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) نیز مطرح شد و تشکیل کارگروه‌های تخصصی‌تر، جهت بررسی مسائل و ارتقا کیفی پیشنهادات به سطوح بالاتر با رویکرد عملیاتی موردتوجه قرار گرفت.
 

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/07/13 - 12:03- سایرفناوری ها

گسترش خدمات وب آمازون در ایالت تنسی

خدمات وب آمازون در حال گسترش مهارت‌های خود به اتحادیه فناوری مشاغل در ایالت تنسی است.

ادغام
1404/07/13 - 11:00- هوش مصنوعي

ادغام آتلانتیک کوانتوم با هوش مصنوعی گوگل کوانتوم

آتلانتیک کوانتوم برای پیشبرد سخت‌افزار کوانتومی مقیاس‌پذیر به هوش مصنوعی گوگل کوانتوم می‌پیوندد.

راه‌اندازی
1404/07/13 - 10:19- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی در آمریکا

آزمایشگاه لینکلن قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی را در ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی کرد.