about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری کویت در رتبه 67 جهان و ششم اعراب

اقدامات امنیت سایبری کویت در سال‌های اخیر، سبب ارتقاء رتبه این کشور در دنیا شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کویت یکی از کشورهایی است که در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در زمینه امنیت سایبری و توسعه زیرساخت‌های دیجیتال خود کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء این کشور در رده‌بندی‌های امنیتی شده است.

کویت توانسته است از بین 175 کشور، رتبه 67 جهان را به خود اختصاص دهد و در میان کشورهای عربی نیز، دارای جایگاه ششم شود. در این بین، عربستان سعودی رتبه نخست کشورهای عربی و 13 جهان را دارا می‌باشد. عربستان سعودی نیز در سال‌های اخیر، با هزینه‌‌های میلیارد دلاری، امنیت سایبری خود را به‌صورت کامل به آمریکایی‌ها واگذار کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء جایگاه سعودی‌ها در رده‌بندی امن‌ترین کشورهای جهان از لحاظ سایبری شده است.

در این بین، عمان توانسته است رتبه دوم کشورهای عربی و 16 جهان را در دست بگیرد و به کشوری سرشناس در بین اعراب، در زمینه امنیت سایبری تبدیل شود.

نکته قابل تأمل در این بین، گزارش‌های متعددی است که در زمینه حملات سایبری ایران به کشورهای عربی، خصوصاً عربستان سعودی منتشر می‌شود و جمهوری اسلامی ایران از جانب کشورهای هم‌پیمان ایالات‌متحده، به حمله سازمان‌یافته سایبری به این کشورها متهم می‌شود. ازاین‌رو و با توجه به رتبه‌بندی اعلام‌شده، به نظر می‌رسد اتهامات علیه ایران و اعلام این رتبه‌ها، با یکدیگر همخوانی ندارند.

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.