about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

اقدام به هک شبکه برق آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ قطعه کدی که دولت اوباما به گروه هکر روسی «گریزلی استپ» (Grizzly Steppe)، منتسب کرده است، موجب ایجاد تلاش گسترده برای پیدا کردن قطعه کدهای مشابه شده است. حال مقامات ایالت ورمانت اطلاع داده‌اند که قطعه کد مزبور را در یک لپ‌تاپ متعلق به اداره توزیع برق ایالت ورمانت پیداکرده‌اند. البته لپ‌تاپ فوق به شبکه متصل نبوده است و مأموران توانسته‌اند بلافاصله لپ‌تاپ و دستگاه‌های مرتبط به آن را ایزوله کنند؛ اما به گفته مقامات ناشناس ایالت ورمانت، به‌احتمال‌زیاد مسئله یک شوخی برای تفریح هکرها نبوده و روس‌ها می‌خواهند شبکه برق آمریکا را در سردترین روزهای زمستان از کار بیندازند. شبکه تولید و توزیع برق بسیار وابسته به رایانه‌ها است و درصورتی‌که اقدامی سایبری علیه این سامانه‌ها صورت گیرد، به‌سادگی شبکه برق از کار می‌افتد.
فرماندار ورمانت در این رابطه گفت: «مقامات باید در این رابطه تحقیقات وسیع و همه‌جانبه‌ای انجام دهند و راه‌حلی بیابند که دیگر در آینده این اتفاق رخ ندهد. ورمانتی‌ها و همه آمریکایی‌ها باید هوشیار باشند که یکی از بزرگ‌ترین مجرمان جهان، ولادیمیر پوتین، تلاش کرده است شبکه برق ما را از کار بیندازد، شبکه‌ای که برای حفظ سطح زندگی خود، اقتصاد، سلامت و امنیت خود به آن نیازمندیم. دولت فدرال باید به‌شدت در پی یافتن راهی برای خاتمه مداخلات روسیه باشد.»
اقدام علیه شبکه برق اتفاق جدیدی نیست، در طول دو سال گذشته، شبکه برق اوکراین بارها مورد نفوذ قرارگرفته است. درصورتی‌که اقدامی اساسی علیه شبکه برق کشوری صورت گیرد، زیرساخت‌های اساسی آن کشور از کار خواهد افتاد. شبکه‌های اضطراری محدودیت دارند و اگر بازیابی از اقدامات سایبری نیازمند زمان باشد، ممکن است فجایع مختلفی در کشور مورد هدف رخ دهد. متأسفانه کشور ما نیز از این امر مستثنا نیست و لازم است پیش از آن‌که بسیار دیر شود، در این زمینه هوشیاری بسیار بیشتری به خرج داد.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.