about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

اف‌بی‌آی قصد دارد به منظور مقابله با تهدیدات، اقدامات تندتری در راستای نظارت بر پلتفرم های شبکه های اجتماعی انجام دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از وال استریت ژورنال، پلیس فدرال ایالات متحده به دنبال دریافت پیشنهادهایی از سوی شرکت های ثالثی است که راهکارهایی برای استخراج انبوه اطلاعات عمومی از فیسبوک، توئیتر و دیگر پلتفرم های رسانه های اجتماعی را ارائه می دهند. به گفته این سازمان داده های جمع آوری شده برای شناسایی و نظارت بر تهدیدات علیه ایالات متحده و منافع آن کاربرد خواهد داشت. گفته شده که این درخواستِ پیشنهاد چندین هفته قبل از تیراندازی های اخیر در تگزاس و اوهایو ارائه شده اند.

اف‌بی‌آی درخواست کرده که اطلاعات کامل افراد مورد علاقه پروفایل ها و نیز وابستگی آنها به گروه ها یا سازمان ها جمع آوری شود تا به این ترتیب بتوان کاربران را بر اساس نزدیکان آنها و کلید واژه های جستجو شده ردیابی کرد. شرکت ها هم می توانند تا 27 آگوست (5 شهریور ماه) پیشنهادات خود را ارائه کنند.

پیش از این دونالد ترامپ هم از شبکه های اجتماعی گلایه کرده و خواستار توسعه ابزارهایی شده بود که تیراندازها را پیش از ارتکاب جرم در شبکه های اجتماعی شناسایی کنند.

اف‌ بی‌آی معتقد است که این گونه ابزارها در هماهنگی با راهکارهای حفاظت از حریم شخصی و آزادی های مدنی هستند. اما وقتی نام ها، تصاویر و شماره های شناسایی که به طور انبوه جمع آوری شده اند با مجموعه داده هایی از منابع دیگر ترکیب شوند دقیقاً برعکس آنچه اف‌بی‌آی می گوید اتفاق خواهد افتاد.

اف‌بی‌آی از پاسخ به گزارش وال استریت ژورنال خودداری نموده اما سخنگوی توییتر اعلام کرده که ممنوعیت هایی برای جلوگیری از استفاده داده ها با هدف نظارت یا هر هدف مغایر با انتظارات منطقی کاربران از حریم خصوصی، وجود دارد.

تازه ترین ها
اوج‌گیری
1404/06/05 - 14:40- هوش مصنوعي

اوج‌گیری سوءاستفاده سایبری از هوش مصنوعی

گزارش جدید شرکت آنتروپیک نشان می‌دهد که سوءاستفاده از مدل‌های هوش مصنوعی، از جمله کلاود، به‌طور چشمگیری در حال افزایش است و عوامل مخرب از آن برای حملات سایبری، فیشینگ، بدافزار و انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.

مداخله
1404/06/05 - 14:32- اروپا

مداخله روسیه در انتخابات مولداوی؛ تهدیدی علیه اوکراین

یک دولت طرفدار روسیه در مولداوی حمله علیه اوکراین را تسهیل خواهد کرد.

حمله
1404/06/05 - 14:24- جرم سایبری

حمله سایبری به ایالت نوادا

یک حمله سایبری صبح یکشنبه سامانه‌ها، وب‌سایت‌ها و خطوط تلفن مورد استفاده دولت ایالتی نوادا را از کار انداخت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.