about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

افشای گروه هکری Infy منتسب به ایران

اخیرا وبگاه دیفنس وان، اقدام به انتشار مطلبی درباره جنگ سایبری ایران و کنترل کاربران در کشور، منتشر کرد. ذیل ترجمه این متن را از نظر می گذرانیم.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از دیفنس وان ؛ مسئولان و مقامات ایران با هشیاری کامل مراقب رفتارهای کاربران در فضای مجازی هستند و تمامی ارتباطات با خارج از مرزهای این کشور را رصد می‌نمایند.
طبق اظهارت یک مدعی کارشناسی، مقامات ایرانی برای سرکوب معترضان به هر روشی در فضای مجازی متوسل شده‌اند و حتی یک تماس تلفنی را بررسی می‌نمایند. در این مناسبات پیچیده داخلی می‌بایست از پلیس ایران تشکر نمود؛ زیرا تمامی ارتباطات دانشگاهیان و معترضان را رصد می‌نمایند.
شرکت‌های امنیت سایبری و محققان برجسته جاسوسی سایبری ایران که موردحمایت دولت این کشور هستند اظهار کردند که به‌احتمال‌زیاد با اتمام این اعتراضات و ناآرامی‌ها، این رصدها و جاسوسی‌ها پایان نمی‌یابد، بلکه تعداد آن‌ها نیز افزایش خواهد یافت.
یکی از تاکتیک‌های نیروهای امنیتی ایران، روش فیشینگ است که از این طریق حملات خود علیه قربانیان عملی می‌نمایند. مقامات ایران همواره مشغول پالایش اطلاعات و بهبود عملکرد این حملات فیشینگ هستند.
این حملات توسط گروهی موسوم به «Infy group» انجام می‌شود و به‌صورت منظم، اهدافی را در داخل و خارج از مرزهای ایران مورد هجمه حملات خود قرار می‌دهند. برخی از این حملات توسط شرکت امنیت سایبری پالو آلتو (Palo Alto Networks) در سال 2017 کشف‌ شده بود.
طبق تحقیقات و مقاله منتشرشده در سال 2016 که توسط Colin Anderson) و (Claudio Guarnieri انجام‌شده است، ایران پس از وقوع حمله سایبری به نیروگاه‌ اتمی بوشهر توسط ویروس استاکس‌نت، توان سایبری خود را افزایش داده است. طبق مقاله (Anderson و Guarnieri) حملات گروه Infy به‌آرامی در حال تکامل بوده و دارای پیچیدگی‌های گسترده است.
برخی مسئولان و فعالان حوزه حملات سایبری در ایران، اهدافی در خارج از این کشور را نیز هدف قرار داده‌اند. اهدافی مانند هوافضا و منافع تجاری نظامی نمونه‌ای از این اهداف هستند.
از دیگر اقدامات گروه «Infy» می‌توان به استقرار بدافزار در درون فایل‌های پاورپوینت اشاره نمود که کاربران به‌محض کلیک روی اسلایدهای آلوده، موردحمله قرارگرفته و کلیه اطلاعاتشان از بین خواهد رفت. نکته تأمل‌برانگیز اینجا است که این گروه هکری بارها با نام امین جلالی «Amin Jalali» اقدام به ثبت‌نام برای دریافت آدرس ایمیل کرده‌اند. طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، هویت‌های منتسب به این ایمیل‌ها مربوط به لهستان و هند است که به نظر می‌رسد فقط یک روش برای مخفی ماندن هویت اصلی کاربران است.
حملات فیشینگ بسیار زیاد رخ می‌دهد اما این موضوع زمانی اهمیت ویژه پیدا می‌کند که تحت حمایت سرویس‌های اطلاعاتی دولت‌ها رخ دهد.»
 

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.