about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

افشای برنامه آمریکا برای جاسوسی از موبایل‌ها

به نقل از خبرگزاری ایسنا، آژانس امنیت ملی آمریکا برای هک کردن لینک‌های اطلاعاتی به بازارهای اپلیکیشن دو شرکت گوگل و سامسونگ و واردکردن نرم‌افزارهای جاسوسی خود درگوشی‌های هوشمند برنامه داشته است.

پایگاه خبری اینترسپت اعلام کرد که این سازمان اطلاعاتی آمریکایی این برنامه را با همکاری گروه موسوم به اتحاد پنج چشم متشکل از انگلیس، کانادا، نیوزلند و استرالیا پیش برده است.

در این گزارش که بر اساس اسناد فاش شده توسط ادوارد اسنودن مأمور سابق آژانس امنیت ملی آمریکا است، آمده که هدف از این برنامه افزایش تجسس درگوشی‌های هوشمند بوده است.

بر اساس اسناد محرمانه افشاشده توسط اسنودن، به نظر می‌رسد درباره این برنامه در نشست‌های سرویس‌های اطلاعاتی در سال‌های 2011 و 2012 مذاکره شده است.

این پروژه جاسوسی موسوم به شاخ محرک به آژانس‌های اطلاعاتی این امکان را می‌داده که ارتباطات گوشی‌های هوشمند با بازارهای دانلود اپلیکیشن را به‌اصطلاح بربایند و به‌طور مخفیانه نرم‌افزار جاسوسی خود را درگوشی کاربر وارد کنند و اطلاعات موجود درگوشی را برداشت کنند.

آژانس‌های جاسوسی همچنین می‌توانستند از این نرم‌افزار برای ارسال اطلاعات غلط به اهداف خود و گیج کردن دشمنان احتمالی خود استفاده کنند.

پایگاه خبری اینترسپت همچنین گزارش داده است، بخشی از این برنامه جاسوسی به دلیل نگرانی درباره وقوع یک بهار عربی دیگر یا گسترش جنبش‌های مردمی بوده است. آژانس‌های جاسوسی مشخصاً این برنامه برای منطقه آفریقا و به‌ویژه کشورهای سنگال، سودان و کنگو در نظر گرفته بودند ولی سرورهای دانلود اپلیکیشن در فرانسه، کوبا، مراکش، سوییس، باهاما، هلند و روسیه را نیز هدف قرار داده‌اند.

در آن زمان، بازار اپلیکیشن گوگل بازار اندروید نام داشت ولی در حال حاضر به گوگل پلی تغییر نام داده است. آژانس‌های جاسوسی گروه پنج چشم برای توسعه این برنامه، ضعف‌هایی را در مرورگر یوسی بروزر که متعلق به گروه علی‌بابا که در چین و هند محبوب است و حدود 500 میلیون کاربر دارد، پیداکرده‌اند.

این سند همچنین توسط شبکه خبری سی‌بی‌سی کانادا منتشرشده که می‌گوید هدف از این برنامه جمع‌آوری اطلاعات درباره مظنونین تروریستی و دیگر اهداف اطلاعاتی ازجمله جستجوهای آنلاین، شمارهای سیم‌کارت، آی‌دی دستگاه‌ها و موقعیت گوشی‌های هوشمند بوده است.

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.