about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

محققان رژیم صهیونیستی،بانک اطلاعاتی متعلق به یک ابزار مهم امنیتی اینترنتی را کشف کرده‌اند که به افراد مختلف امکان دسترسی به بیش از یک میلیون اثر انگشت، اطلاعات مربوط به تشخیص چهره، نام کاربری، کلمه عبور و موارد دیگر را می دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محققان رژیم صهیونیستی،بانک اطلاعاتی متعلق به یک ابزار مهم امنیتی اینترنتی را کشف کرده‌اند که به افراد مختلف امکان دسترسی به بیش از یک میلیون اثر انگشت، اطلاعات مربوط به تشخیص چهره، نام کاربری، کلمه عبور و موارد دیگر را می دهد.

ابزار Biostar 2 توسط شرکت کره جنوبی Suprema ساخته شده که هزاران شرکت و سازمان از جمله بانک‌ها ، شرکت‌های دفاعی و پلیس انگلیس برای کنترل تردد در مکان‌های امنیتی و شناسایی افراد استفاده می‌شود.

کارشناسان امنیت سایبری نوام روتم و ران لوکار که با وب سایت VPNmentor همکاری دارند، گفتند: داده‌های بیومتریک ذخیره شده در سرورهای Suprema به راحتی در دسترس و فاقدمحافظت لازم است و امکان افشا اطلاعات میلیون‌ها نفر وجود دارد.

کارشناسان امنیت سایبری در ادامه گفتند:

این اطلاعات 23 گیگابایت و 30 میلیون رکورد بوده است.

روتم در ادامه افزود:

هنوز نتوانسته‌ایم با شرکت Suprema ارتباط برقرارنماییم و خطای موجود را به آنها گزارش دهیم، این شرکت اجازه برقراری ارتباط را نداده است.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.