about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت رادیوتلویزیون «Danmarks Radio» در مورد جاسوسی آژانس امنیت ملی از شرکت‌های دفاعی افشاگری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت رادیوتلویزیون «Danmarks Radio» اعلام کرد آژانس امنیت ملی آمریکا با مشارکت برخی از مأموران اطلاعاتی دانمارک از شرکت‌های دفاعی سوئد و دانمارک جاسوسی کرده‌ است. عملیات جاسوسی از سال 2012 تا 2014 زمانی که دانمارک هواپیماهای جدیدی خریداری کرده، انجام شده است. 

یکی از کارشناسان سازمان اطلاعات نظامی دانمارک «Forsvarets Efterretningstjeneste» در این خصوص به شرکت مذکور گفته است شرکت سوئدی ساب (Saab) که جنگنده‌های «Gripen» تولید می‌کند، هدف جذابی برای آژانس امنیت ملی بوده است. 

آمریکایی‌ها موفق شده‌اند به کابل‌های فیبر نوری و دیتاسنتری در جزیره Amager دانمارک دسترسی پیدا کنند و از طریق آن‌ها ترافیک برخی از کشورهای اروپای شمالی را شنود کنند. 

از قرار معلوم آژانس امنیت ملی از فناوری «XKeyscore» بهره برده است، برنامه‌ای که این امکان را می‌دهد حجم گسترده‌ای از داده‌های کابل‌های فیبر نوری را بر اساس کلمات کلیدی واردشده مثل اسم افراد با پست و مقام بالا در سازمان‌های هدف مشاهده کرد. 

دانمارک طی سال‌های 2012 تا 2014 هواپیماهای نظامی جدیدی از جمله 27 جنگنده F-35 از آمریکا خریداری کرده است. در همین سال‌ها نیز اِن‌ا‌س‌اِی عملیات سرقت و هایجک داده‌های ساب را انجام داده است. 

عملیات جاسوسی زمانی که یکی از کارکنان سازمان اطلاعات نظامی دانمارک «FE» به سوء استفاده آژانس امنیت ملی آمریکا از عوامل درون‌سازمانی پی برده، کشف شده است. پس از شناسایی عملیات جاسوسی 5 مأمور سازمان مذکور اخراج شده‌اند. 

شرکت رادیوتلویزیون «Norsk Kringkasting» نروژ اعلام کرده است اِن‌ا‌س‌اِی علاوه بر ساب، از وزارت خارجه، وزارت دارایی دانمارک و شرکت دفاعی «Terma» این کشور نیز جاسوسی می‌کرده است. 

هدف از این جاسوسی کسب اطلاعات در مورد رقبای آمریکا در حوزه خرید و فروش جنگنده‌ها و پروسه‌های مربوط به خرید هواپیماهای نظامی توسط کشورهای اسکاندیناوی بوده است. در سال 2016 نیز نروژ 52 جنگنده F-35 از آمریکا خریداری کرده‌ است. 

منبع:

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.