about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی در بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات  شوراهای شهر تفت گفت: گسترش پهنای باند و دسترسی به اینترنت، اقدام بزرگی بود که در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی، انجام شد.

وی گفت: ارزشمندترین ویژگی برای انتخابات نیت و اخلاص برای کمک و خدمت به مردم است.

واعظی در جمع ثبت‌نام‌کنندگان حاضر در فرمانداری تفت و در پاسخ به پرسش آنان مبنی بر تدابیر اندیشیده شدۀ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص چگونگی اطلاع‌رسانی انتخابات، گفت: هدف وزارت ارتباطات افزایش دسترسی به ارتباطات و افزایش پهنای باند اینترنت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: گسترش پهنای باند، افزایش ارتباطات و دسترسی به اینترنت اقدام بزرگی بود که در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام گرفت.

وی دربارۀ وضعیت کنونی دسترسی مردم کشور به اینترنت گفت: اکنون دسترسی به اینترنت از ۲۰۰هزار نفر به ۴۰میلیون نفر رسیده است که این تحولی بزرگ در حوزۀ اطلاع‌رسانی است.

واعظی درخصوص تمهیدات اندیشیده شده برای اطلاع‌رسانی در روستاها، گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید هیچ روستایی اینترنت نداشت اما اکنون بیست هزار روستا دارای اینترنت هستند و در تلاش هستیم تا پایان دولت ۹۰ درصد روستاها دارای اینترنت شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت معتقد است هرچه آگاهی‌های مردم افزایش یابد قدرت انتخاب آنان نیز رشد می‌یابد.

واعظی دربارۀ اطلاع‌رسانی از طریق شبکه‌های مجازی بیان کرد: دولت معتقد است محدود کردن مردم ازنظر دسترسی‌های ارتباطی مانع انتخاب آگاهانۀ آنان می‌شود و محدودیت در دسترسی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.