about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش درخواست های مراجع قضایی از کمپانی ها

بررسی های جدید نشان می دهد که میزان درخواست های آژانس های امنیتی و مراجع قضایی و دولتی از کمپانی های تکنولوژیک جهت دسترسی به اطلاعات کاربران افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛‌ بر اساس مطالعه ای که توسط «مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل» در آمریکا انجام گرفته، در سال گذشته میلادی حدود ۱۳۰ هزار درخواست از طرف مقامات مختلف قضایی، امنیتی و دولتی برای دسترسی به اطلاعات دیجیتال به شش کمپانی بزرگ تکنولوژیک ارسال و با حدود ۸۰ درصد از آنها موافقت شده است.

به گفته یکی از مقامات این مرکز، روز به روز که نفوذ رسانه های دیجیتال در زندگی انسان ها افزایش می یابد، مدارک و اسناد دیجیتال نیز اهمیت بیشتری در رسیدگی به امور قانونی اهمیت بیشتری می یابند. وقتی که دنیا و جوامع انسانی در حال تغییر هستند، دسترسی های مراجع قانونی و رسمی و محدوده دخالت آنها نیز می بایست دستخوش تغییر شوند و نیاز است تا ارتباط بیشتری بین مجریان قانونی و سرویس دهندگان بزرگ فراهم شود تا بتوان در فضای مجازی نیز حاکمیت قانون را اعمال و از امنیت عمومی محافظت نمود.

طبق گزارش مورد بحث میزان همکاری شرکت ها با مقامات دولتی نیز با افزایش میزان درخواست ها افزایش یافته است. لازم به ذکر است که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۵ درخواست های رسیده به کمپانی ها به ترتیب برابر با ۱۱۰ و ۹۶ هزار مورد بوده است.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.