about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش درخواست های مراجع قضایی از کمپانی ها

بررسی های جدید نشان می دهد که میزان درخواست های آژانس های امنیتی و مراجع قضایی و دولتی از کمپانی های تکنولوژیک جهت دسترسی به اطلاعات کاربران افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛‌ بر اساس مطالعه ای که توسط «مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل» در آمریکا انجام گرفته، در سال گذشته میلادی حدود ۱۳۰ هزار درخواست از طرف مقامات مختلف قضایی، امنیتی و دولتی برای دسترسی به اطلاعات دیجیتال به شش کمپانی بزرگ تکنولوژیک ارسال و با حدود ۸۰ درصد از آنها موافقت شده است.

به گفته یکی از مقامات این مرکز، روز به روز که نفوذ رسانه های دیجیتال در زندگی انسان ها افزایش می یابد، مدارک و اسناد دیجیتال نیز اهمیت بیشتری در رسیدگی به امور قانونی اهمیت بیشتری می یابند. وقتی که دنیا و جوامع انسانی در حال تغییر هستند، دسترسی های مراجع قانونی و رسمی و محدوده دخالت آنها نیز می بایست دستخوش تغییر شوند و نیاز است تا ارتباط بیشتری بین مجریان قانونی و سرویس دهندگان بزرگ فراهم شود تا بتوان در فضای مجازی نیز حاکمیت قانون را اعمال و از امنیت عمومی محافظت نمود.

طبق گزارش مورد بحث میزان همکاری شرکت ها با مقامات دولتی نیز با افزایش میزان درخواست ها افزایش یافته است. لازم به ذکر است که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۵ درخواست های رسیده به کمپانی ها به ترتیب برابر با ۱۱۰ و ۹۶ هزار مورد بوده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.