about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش تعداد کاربران 5G تا سال 2023

شرکت‌های مخابراتی روسیه از تعداد کاربران شبکه‌های 5G تا سال 2030 خبر دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات و شرکت‌های مخابراتی روسیه به‌تازگی اعلام کردند تا سال 2030 حدود 50 میلیون مشترک به شبکه‌های 5G در روسیه وصل خواهند شد. 

براساس برنامه و نقشه راه تنظیم‌شده از سوی شرکت‌های روستک و روس تلکام روسیه قرار است تا سال 2023 تعداد مشترکین در روسیه به 200 هزار کاربر تا سال 2024 به 5 میلیون و تا سال 2030 به 50 میلیون کاربر برسد. مشترکین 5G نه‌تنها تلفن‌های همراه و سایر گجت‌های کاربران، بلکه دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا نیز خواهند بود. 

به گفته آلِک ایوانوف، معاون وزیر ارتباطات روسیه کار روی نقشه راه از سوی وزارت به اتمام رسیده و با شرکت روستک همه‌چیز هماهنگ شده است، با شرکت روس تلکام نیز به‌عنوان شریک اجرایی هماهنگی‌ها در حال انجام است. 

ایوانوف اعلام کرد برای دستیابی به اهداف خود می‌بایست اقداماتی نظیر اصلاحات قانونی و تصویب قوانین جدید، طراحی تجهیزات بومی مشترکین برای بازار انبوه، تسهیل دسترسی اپراتورها به زیرساخت‌ها انجام شوند. 

نسل پنجم شبکه تلفن همراه به مشترکان این امکان را می‌دهد تا با سرعت چندین گیگابیت در ثانیه، 100 برابر سریع‌تر از شبکه‌های فعلی LTE، از اینترنت همراه استفاده کنند. این امر به توسعه وسایل حمل‌ونقل بدون سرنشین، اینترنت اشیا، پزشکی از راه دور نیز کمک خواهد داد.

بنابرگزارش وداماستی، آنتون شولگا، رئیس کارگروه شرکت‌های فناوری و رسانه دیلویت در کشورهای مستقل هم‌سود در این خصوص اعلام کرد پیش‌بینی نقشه راه برای سال‌های 2023 و 2024 کاملاً واقع‌بینانه به نظر می‌رسد، به شرطی که مسئله فرکانس‌های 5G در روسیه حل شود. چنانچه اپراتورها فقط فرکانس‌های بیش از 5 گیگاهرتز را به دست آورند، ساخت این شبکه‌ها بسیار پرهزینه خواهد بود. از سوی تولیدکنندگان تجهیزات شبکه و تلفن‌های هوشمند نیز نباید مشکلاتی به وجود آید.  

آلِک ایوانوف، در این خصوص گفت امکان استفاده از محصولات بومی جهت راه‌اندازی نسل پنجم شبکه تلفن همراه به‌جای ساخت شبکه‌های ارتباطی نسل پنجم با تجهیزات خارجی، به‌کارگیری فناوری‌های 5G را در روسیه یک سال به جلو می‌اندازد. 

به گفته ایوانوف، یکی از موانع به‌کارگیری پیش از موعد 5G در روسیه دستیابی به محدوده فرکانس لازم خصوصاً 3.8-3.4 گیگاهرتز است. وزارت ارتباطات و دیگر سازمان‌های مربوطه در حال بررسی امکان استفاده از باندهای اصلی 2.4-2.3 گیگاهرتز، 2.7-2.5 گیگاهرتز، 4.99-4.4 گیگاهرتز و همچنین باند میلی‌متری (بالای 24 گیگاهرتز) هستند. این مقام دولتی اظهار داشت:

متأسفانه تبدیل باند 3.8-3.4 گیگاهرتزی پیچیده بوده و نمی‌توان سریع اقدام به این کارکرد و فقط روی این باند متمرکز شد. برخی از سازمان‌های نظامی استفاده از این باند را اغلب غیرممکن می‌دانند، اما ما با گفتگوهای دوطرفه به کار ادامه خواهیم داد. به‌محض یافتن امکانات لازم از آن استفاده خواهیم کرد. علاوه بر این، تبدیل طیف موردنیاز نیز بسیار پرهزینه بوده و مرحله اول سرمایه‌گذاری در آن نیازمند 360 میلیارد روبل است. 

بر اساس طرح فدرال «زیرساخت اطلاعات» برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال» استفاده از شبکه‌های 5G در شهرهای پرجمعیت روسیه باید تا پایان سال 2021 آغاز شود؛ اما تاکنون اپراتورهای مخابراتی فرکانس‌های لازم را ازجمله 3.4-3.8 که برای محیط‌های شهری بهینه‌ترین در نظر گرفته‌شده برای این کار اختصاص نداده‌اند و فقط برخی سازمان‌های نظامی و مخابراتی از آن استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1404/04/24 - 08:41- اروپا

دستگیری کلاهبرداران سایبری در رومانی به اتهام هک اداره مالیات بریتانیا

پلیس رومانی ۱۳ کلاهبردار را دستگیر کرد که اداره مالیات بریتانیا را هدف قرار داده و متهم به جمع‌آوری داده‌های شخصی از مالیات‌دهندگان بریتانیایی بودند.

هشدار
1404/04/23 - 22:00- آمریکا

هشدار کارشناسان درمورد حملات سایبری علیه برندهای بزرگ

کارشناسان امنیت سایبری نسبت به حملات فزاینده سایبری علیه برندهای بزرگ مانند کارتیه هشدار دادند.

کنترل‌های
1404/04/23 - 20:59- آسیا

کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی توسط مالزی

مالزی کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی با منشأ آمریکایی را اعمال می‌کند.