about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

اعتراض کاربران به افشای اطلاعات خصوصی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هزاران کاربر سایت یادشده می‌گویند اطلاعات خصوصی حساب آن‌ها در Spotify در اینترنت منتشرشده است.

ازجمله اطلاعات حساسی که به این شیوه افشاشده می‌توان آدرس ایمیل، نام کاربری، کلمه عبور، نوع حساب کاربری و... اشاره کرد. Spotify با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده که هیچ حمله هکری در سایت یادشده رخ نداده است؛ اما کاربران Spotify می‌پرسند در این صورت داده‌های کاربران چگونه در فضای مجازی افشاشده است.

برخی کاربران می‌گویند علاوه بر افشای اطلاعاتشان، برخی موسیقی‌هایی که هرگز گوش نکرده‌اند به فهرست مورداستفاده آن‌ها اضافه‌شده یا به‌عنوان موسیقی که اخیراً پخش‌شده نمایش داده‌شده است. در مواردی هم کلمات عبور کاربران تغییر کرده است.

علیرغم اینکه Spotify اصرار دارد که هیچ هکی در این سایت رخ نداده، اما قرار است بررسی‌هایی برای پی بردن به عامل اختلالات یادشده انجام دهد.

تازه ترین ها
رکورد
1404/05/26 - 10:02- جرم سایبری

رکورد حملات سایبری به ارتش کره‌جنوبی

تلاش‌های حمله سایبری به اینترنت نظامی کره جنوبی به بالاترین میزان در پنج سال اخیر رسید.

روش
1404/05/26 - 09:53- جرم سایبری

روش تازه کلاهبرداران برای پولشویی

باندهای سازمان‌یافته چینی در جنوب شرق آسیا، روزافزون از اطلاعات سرقت‌شده کارت‌های بانکی و تقلب‌های خرده‌فروشی برای شست‌وشوی درآمدهای نامشروع خود بهره می‌برند.

تحریم
1404/05/26 - 09:48- آمریکا

تحریم مجدد صرافی روسی گارانتکس توسط آمریکا

ایالات متحده تحریم‌های خود علیه صرافی رمزارزی روسی گارانتکس را تمدید و گسترش داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.