about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

معاون وزیر خارجه روسیه از تلاش این کشور برای گفتگو با آمریکا در حوزه امنیت اطلاعات خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد این کشور در تلاش است مذاکرات حوزه امنیت اطلاعات را با آمریکا آغاز کند. 

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه اظهار داشت که این موضوع در آمریکا عمقیاً سیاسی شده و پیشنهادهای مکرر مسکو در مورد جوانب مختلف امنیت سایبری با واکنش مثبت واشنگتن مواجه نشده است. 

این مقام دولتی اعلام کرد:

ما تلاش خواهیم کرد گفتگو در حوزه امنیت اطلاعات را آغاز کنیم. دولت فعلی ایالات‌متحده آمریکا فکر می‌کنم به این زودی‌ها بر ترومای تولد خود که مربوط می‌شود به این اعتقاد آن‌ها که روسیه در انتخابات سال 2016 مداخله کرده و آن‌ها را -دموکرات‌ها- پیروزی بر آن‌ها را سرقت کرده است، غلبه نخواهد کرد. این‌یک پدیده روان‌شناختی پیچیده است که مقابله با آن دشوار است. اما ما همتایان خود را در واشنگتن درمان خواهیم کرد، به‌هرحال با توضیح وضعیت واقعی امور و بیان اینکه نباید تا این حد در دردهای فانتزی خود غرق شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.