اسرائیل دست به دامن رسانه ها برای جلوگیری از فضاحت حمله سایبری به ایران
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ خبرگزاری واشنگتنپست در گزارشی مدعی شد که رژیم اسرائیل مجری حمله سایبری اخیر علیه تأسیسات بندرگاهی ایران شد که بر اثر آن هرجومرج فراوانی در این منطقه پدید آمده است.
واشنگتنپست در این گزارش به نقل از ادعای مقامات آمریکایی و دیگر کشورها اعلام کرد که اسرائیل پشت پرده این حمله سایبری به بندر شهید رجایی بوده است و باعث شده تا یکی از شلوغترین بنادر کشور با یک توقف ناگهانی غیرقابلتوصیف مواجه شود. در ادامه آمده است رایانههایی که جریان و مسیر حرکت کشتیها و کامیونها را تنظیم میکردند همگی بهصورت ناگهان ازکارافتاده و این امر باعث شد تا تجمع فراوانی در این مسیر به وجود آید.
علیرغم اینکه سایبربان در همان روز این رخداد اعلام کرد حمله سایبری یادشده از سوی رژیم صهیونیستی صورت گرفته است واشنگتنپست در ادامه مدعی شد مقامات ایرانی پس از گذشت یک روز از این حادثه تنها اعلام کردند که هکرهای خارجی ناشناس به رایانههای آفلاین یک حمله سطحی انجام دادهاند؛ اما اکنون پس از گذشت 7 روز از این ماجرا مشخص میشود که اسرائیل، دشمن بزرگ ایران، مسئول اجرای این حمله بوده است.
این رسانه امریکایی همچنین مدعی شد حمله سایبری نامبرده که به مدت چند روز با ایجاد یک گره بزرگ در تردد این بندر، مشکلات فراوانی را به باور آورد. رسانههای امریکایی-اسرائیلی در حالی کمپین دروغپراکنی خود را تقویت کرده و به این اخبار غلط دامن میزنند که یک منبع آگاه در گفتگو با سایبربان همان در روز این رخداد اظهار داشت که تنها دو شرکت از بندر شهید رجایی هدف حمله سایبری قرار گرفته و حمله یادشده تنها بخشی از اطلاعات را مخدوش کرده بود که این مشکل نیز تنها پس از یک بازه زمانی کوتاهی به حالت اولیه بازگشته است.
یکی از مقامات امنیتی خارجی که ظاهراً بنا بر ادعای واشنگتنپست شاهد این رخداد بوده، حمله سایبری یادشده به بندر شهید رجایی را بسیار موفق و دقیق توصیف کرده است. وی همچنین تشریح کرد که آسیبهای به وجود آمده بر اثر حمله سایبری نامبرده، بسیار جدیتر از آن توضیحاتی است که مقامات ایرانی اعلام کردهاند. این مقام امنیتی که مدعی شد:
یک هرجومرج سراسری (بر اثر این حمله) در آنجا ایجاد شده است.
به گفته واشنگتنپست مقامات امریکایی نیز بر این باورند که این حمله سایبری از سوی اسرائیل اجرا شده باشد.
در گزارش واشنگتنپست آمده است که به این خبرگزاری در تاریخ 9 می تصاویر ماهوارهای از این منطقه بندرگاهی نشان دادهشده که در آن ترافیک بسیار سنگین کشتیهای در حال حرکت به بندر شهید رجایی را به تصویر کشیده است. در تصویر دیگری که سه روز بعد از این منطقه است صف تجمع دهها کشتی باری در این منطقه دیده شده است.
گاف رسانهای کمپینهای دروغپراکنی امریکایی-اسرائیلی زمانی مشخص میشود که خود آنها در مطالب خود از بندر شهید رجایی بهعنوان یکی از شلوغترین بندرهای ایران نامبرده اما در پردههای نمایش دروغین خود از تصاویر هوایی که نشاندهنده تجمع کامیونها و کشتیها است سخن میگویند. بر اساس گزارشها بندر شهید رجایی در روند عادی خود روزانه بهطور میانگین از دهها کامیون برای بارگیری به سمت این بندر استقبال میکند. حال با سوءاستفاده دروغین از این تصاویر و تعبیر غلط از صفی که کامیونها در انتظار بارگیری هستند، رسانههای غربی مستمسک سناریوهای مضحک خود شده تا نهتنها فضاحت حمله ناموفق خود را از این طریق بپوشانند بلکه از حملهای که آسیب بسیار جزئی به زیرساختهای آنجا داشته بهعنوان یک حمله بزرگ و کاملاً موفق یاد کنند تا مبادا سلطه آنها در فضای سایبری خدشهدار شود.
واشنگتنپست در گزارش خود به سخنان دمیتری آلپروویچ (Dmitri Alperovitch) نیز اشاره کرده است. وی که یکی از سیاستگذاران امنیت سایبری اسرائیلی در شرکت کرود استرایک است در این خصوص اعلام کرد:
اگر تصور کنیم این امر (نقش اسرائیل در حمله به بندر شهید رجایی) حقیقت داشته باشد، این همان خطی از سیاستهای اسرائیل در قبال اقدامات ایران است که به شکل تأثیرات فیزیکی یا به روشهای دیگر پاسخ داده میشود.
وی همچنین در ادامه گفت:
هرگاه اقدامات تنش آمیز ایران مانند حملات راکتی در سوریه مشاهده شده است بمباران تلافیجویانه اسرائیل در همان نقاط به اجرا درآمده است؛ بنابراین، به نظر میرسد اسرائیلیها همان دکترین را در فضای سایبری پیاده کرده باشند.
آنطور که به نظر میرسد امریکا و اسرائیل بیشازپیش در فضای رسانهای به هماهنگی با یکدیگر رسیدهاند تا هرگونه ضعف و خطای یکدیگر را با کمک جریانهای رسانهای خود و متحدان منطقهای بپوشانند. سخنان رهبر انقلاب نیز در خصوص زوال و افول دولتهای غربی بهخصوص امریکا و اسرائیل در این مورد بهوضوح خود را نشان داده و موید این امر است که این دولتها همواره از با انتشار اخبار غلط به دنبال هدایت افکار عمومی و جوامع بینالمللی به سمت حواشی و موضوعاتی غیر از رخداد اصلی هستند.