about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از تلگرام به‌عنوان سرور مرکزی

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محققان امنیتی کسپرسکی باج‌افزار جدیدی را شناسایی کرده‌اند که تلکریپت (Telecrypt) نام دارد. این باج‌افزار از سرویس ایجادشده توسط تلگرام استفاده کرده و با سرور مدیریت مرکزی خود ارتباط برقرار می‌کند.

این بدافزار با استفاده از زبان دلفی توسعه یافته است که تنها کشور روسیه را هدف قرار داده است. تلکریپت با استفاده از پروتکل ارتباطی تلگرام، کلید رمزگشایی (Decryption key) را به هکر ارسال می‌کند.

هنگامی‌که سامانه قربانی به باج‌افزار آلوده می‌شود، تلکریپت کلید رمزنگاری و یک شناسه منحصربه‌فرد (ID) برای قربانی ایجاد می‌کند. سپس با ایجاد شبکه بات (Botnet) تلگرام و استفاده از API تلگرام، اقدام به ارسال این اطلاعات به سرور مدیریت مرکزی می‌کند.

 

تلکریپت ابتدا به دنبال فایل‌هایی با پسوند Doc، Docx، pdf و Jpeg را جست‌وجو کرده و آن‌ها را  معمولاً با پسوند .Xcri رمز می‌کند. پس از اتمام فرآیند رمزنگاری فایل‌ها، تلکریپت فایل اجرایی را از یک وب‌گاه وردپرس دانلود کرده و پیام اخاذی خود را به کاربر نمایش می‌دهد. تلکریپت از قربانی مبلغی حدود 77 دلار درخواست می‌کند که روش پرداخت آن نیز توسط Yandex Money یا Qiwi است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.