about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ارائه ارز دیجیتال باثبات توسط صرافی بایننس

صرافی بایننس به زودی اولین ارز دیجیتال باثبات خود را عرضه می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ صرافی بایننس، که از نظر حجم معاملات روزانه در بین تمامی صرافی‌های ارز دیجیتال در رتبه اول قرار دارد، روز پنجشنبه ۱۶ خرداد در خبری که در کوین‌دسک منتشر شد تأیید کرد که قرار است به زودی ارزهای دیجیتال باثبات خود را عرضه کند.

در مصاحبه تلفنی وی ژو (Wei Zhou)، مدیر مالی بایننس با بلومبرگ، او گفت که اولین ارز دیجیتال باثبات بایننس در عرض چند هفته یا نهایتاً تا یک یا دو ماه آینده راه‌اندازی خواهد شد.

به گفته ژو، این توکن که بایننس جی‌بی‌پی (Binance GBP) نام دارد، قرار است کاملاً با پوند انگلیس پشتیبانی شود.

او همچنین اضافه کرد که در آینده استیبل کوین‌های دیگری با پشتوانه پول­‌های فیات دیگر توسط بایننس راه‌اندازی خواهند شد.

این در حالی است که بایننس در حال کار با شرکایی است که هر کدام قصد راه‌اندازی ارز دیجیتال باثبات خود بر روی بلاک چین انحصاری بایننس، یعنی بایننس چین (Binance Chain) را دارند.

این حرکت توسط بایننس رقبای جدی زیادی را به بازار ارزهای دیجیتال اضافه خواهد کرد اما رقابت ارزهای دیجیتال باثباتی که قرار است توسط بایننس ایجاد شوند با استیبل کوین تتر، بحث برانگیز خواهد بود.

تتر، استیبل کوینی است که توسط موسسه‌ای وابسته به صرافی ارز دیجیتال بیتفینکس ایجاد شده و اخیراً مشخص شده که بر خلاف آنچه قبلاً ادعا کرده بودند، این ارز به‌طور کامل توسط دلار آمریکا پشتیبانی نمی‌شود.

علاوه بر این، موسسه ارائه دهنده تتر درگیر یک اختلاف قانونی با دادستان کل نیویورک بر سر یک وام پنهانی نیز شد.

از یک‌سو وجود چنین مسائلی در رابطه با تتر، به احتمال زیاد می‌تواند روی اعتماد سرمایه­‌گذاران نسبت به این استیبل کوین تأثیر داشته باشد.

از سوی دیگر طبق گفته ژو توکن‌های ارائه شده توسط آن‌ها قرار است با پشتوانه ۱۰۰ درصدی به پول فیات باشند که شفافیت بیشتری نسبت به تتر دارند و با پذیرش قابل توجهی از سوی کاربران روبرو شوند.

به گفته ژو، مدیر مالی بایننس، این صرافی در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ارائه ارز دیجیتال باثبات با پشتوانه دلار آمریکا ندارد.

حرکت هوشمندانه بایننس

پشتوانه قرار دادن پوند انگلیس برای اولین ارز دیجیتال باثبات بایننس درحالی‌که بازار مملو از استیبل کوین‌های با پشتوانه دلاری شده، می‌تواند حرکت هوشمندانه‌ای از سوی این صرافی باشد.

اگر تنش‌های کنونی بریتانیا که در خروج از اتحادیه اروپا (برگزیت) به وجود آمده را هم در نظر بگیریم، بایننس در واقع راه‌حلی برای حفاظت از سرمایه‌گذاران بریتانیایی و تسهیل ورود آن‌ها به بازار ارزهای دیجیتال ارائه داده است؛ حرکتی که می‌تواند جای پای بایننس را در خاک بریتانیا محکم‌تر از قبل کند.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.