about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

متخصصان غربی معتقدند که حملات سازمان‌دهی شده با بدافزار شمعون، از سوی یک دولت حمایت می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بسیاری از کارشناسان و شرکت‌های بزرگ امنیت سایبری جهان، در واکنش به حملات سایبری گسترده اخیر به شرکت‌های نفتی آسیای غربی و اروپا، انگشت اتهام خود را به سمت ایران نشانه رفته‌اند.

آلیستر شفرد (Alister Shepherd)، رئیس بخش خاورمیانه و آفریقای شرکت امنیتی فایرآی (FireEye)، اخیراً در گفتگو با وبگاه خبری گلف نیوز (Gulf News) مدعی شد که ابزار استفاده‌شده در حمله سایبری اخیر به شرکت سایپم (Saipem)، همان بدافزار شمعون است که در سال 2012، سبب هک و توقف فعالیت شرکت‌های آرامکوی عربستان و راس گاز قطر شد و یک گروه هکری ایرانی مسئولیت این حمله را پذیرفت.

شفرد در این مورد گفت:

آنالیز اولیه ما نشان می‌دهد که بین نوع فعلی و قبلی شمعون ارتباط وجود دارد و این ارتباط، نشانه ایرانی بودن ریشه 2 بدافزار است.

دیک اوبرین (Dick O’brien)، یکی از محققان امنیتی شرکت سیمنتک نیز در واکنش به این حمله اعلام کرد که شمعون پس از 2 سال سکوت، به شکلی مخرب‌تر، دوباره ظهور کرده است.

وی گفت:

این همان بدافزاری است که در سال 2016، شاهد فعالیت آن بودیم. بی‌شک یک دولت، حامی این حملات است. شمعون در نسخه جدید خود، برخلاف انواع قبل، به صورت 2 مرحله‌ای عمل کرده و رکورد اصلی بوت رایانه، نرم‌افزارها و اطلاعات ذخیره‌شده روی سیستم‌های آلوده را پاک و کامپیوتر را غیرقابل استفاده می‌کند.

شفرد در ادامه تحلیل خود، دلیل تمرکز اولیه هکرهای ایرانی بر صنایع نفت و گاز را مقاومت و تلافی تحریم‌های آمریکا دانست و گفت:

ایران با استفاده از عملیات مخرب سایبری، علیه آمریکا و متحدانش در منطقه، در پی تلافی خروج این کشور از برجام و وضع تحریم‌های جدید است.

وی در ادامه افزود:

حجم حملات سایبری ایران، به صورت مداوم افزایش‌یافته و پیشرفت کرده است. بی‌شک این تحرکات و عملیات سایبری ایران علیه زیرساخت‌های حیاتی، در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.