about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای روس‌ها درباره جاسوسی از طریق ذهن

در ادامه مقاله «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» را موردبررسی قرار می‌دهیم.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ انتشار مقاله‌ای در مورداستفاده ارتش روسیه از روش‌های فراروان‌شناسی (پاراسایکولوژی) برای برقراری ارتباط به دلفین‌ها، از کار انداختن سیستم‌های کامپیوتری و حتی جاسوسی از داده‌های محرمانه واکنش‌های زیادی را برانگیخته است.

نشریه وزارت دفاع روسیه که «آرمیسکی سبورنیک» نام دارد، حاوی مقاله‌ای با عنوان «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» است. وی در این مقاله جنجالی به معرفی قابلیت‌های عجیب‌وغریب برخی سربازان روس پرداخته که ظاهراً زمانی توسط کشیش‌های بابلی مورداستفاده قرار می‌گرفتند.

به گفته پوروسکوف، نیروی‌های ویژه روس از طریق کار با دلفین‌ها با این قدرت دسته یافته و تا جایی پیشرفته‌اند که از طریق ارتباط ذهنی یا همان تله پاتی به دلفین‌ها دستور می‌دهند. 

سپس مشخص‌شده که این تکنیک‌های فراروان‌شناسی نه تنها در مورد انسان‌ها بلکه حتی در رابطه با فناوری‌ها نیز قابل‌استفاده است و درنتیجه روس‌ها طی جنگ چچن از آن بهره برده‌اند. پوروسکوف مدعی است که ابر سربازان با قدرت فکر قادر به از کار انداختن برنامه‌های کامپیوتری، به آتش کشیدن مواد، شنود مکالمات و مختل کردن سیگنال‌های رادیویی و تلویزیونی هستند.

بر اساس این مقاله آزمایشات موفقی دراین‌باره انجام‌شده که شامل مطالعه اسناد حفاظت‌شده (حتی به زبان‌های غیر روسی)، شناسایی اعضای گروه‌های تروریستی و تشخیص افراد با پتانسیل پیوستن به این گروه‌ها می‌شود.

شاید ادعاهای پوروسکوف عجیب به نظر برسد اما روسیه و آمریکا قبلاً مطالعات زیادی را در مورد مفاهیم فراروان‌شناسی و استفاده از دلفین‌ها در عملیات نظامی صورت داده‌اند. بااین‌حال هیچ‌یک از این دو کشور مدعی موفقیت‌های این‌چنین نشده‌اند.

ادعاهایی نظیر از کار انداختن اپلیکیشین یا ایجاد آتش باقدرت فکر واکنش‌های تمسخرآمیزی را بین مخاطبان در پی داشته است. کمیسیون ضد شبه علم آکادمی علوم روسیه هم در پاسخ به این مقاله فراروان‌شناسی را شبیه داستان پریان خوانده و تله پاتی را نیز ازنظر علمی مردود دانسته است.

تازه ترین ها
تأکید
1404/04/17 - 09:41- تروریسم سایبری

تأکید رژیم صهیونیستی بر گسترش بخش محاسبات کوانتومی

یک نقشه جدید نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی درنظر دارد بخش محاسبات کوانتومی را گسترش دهد.

استخدام یکی از مقامات ارشد ناظر حریم خصوصی بریتانیا توسط تیک‌تاک

شرکت رسانه اجتماعی تیک‌تاک که در حال حاضر در حال اعتراض به جریمه‌ای ۱۲.۷ میلیون پوندی از سوی نهاد ناظر حفاظت از داده‌های بریتانیاست، قرار است یکی از مقامات ارشد همین نهاد را استخدام کند.

حمله
1404/04/17 - 09:22- جنگ سایبری

حمله سایبری به میان‌افزار روسی

توسعه‌دهندگان روسی یک میان‌افزار اختصاصی که برای تبدیل پهپادهای مصرفی به پهپادهای نظامی در جنگ اوکراین استفاده می‌شود، از وقوع یک حمله سایبری به زیرساخت‌های خود خبر دادند.