about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای جدید سران ارتش اسرائیل

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ یائیر کوهن، ژنرال سابق ارتش اسرائیل طی سخنرانی کنفرانس 2017 Cybertech درباره توانمندی‌های بالقوه ارتش اسرائیل، گفت: «با فشار یک کلید در آستانه جنگ، می‌شود همه هواپیماهای دشمن را بدون ارسال نیرو و متحمل شدن خطر نیروی انسانی، غیرفعال کرد... و این دیگر دور از ذهن نیست.»
کوهن در این سخنرانی ادعا کرد که اسرائیل به زودی قادر خواهد بود با زدن یک کلید به همان نتیجه قاطعی دست یابد که در جنگ شش‌روزه انجام داد.
وی ضمن اشاره به جایگاه پنجم اسرائیل در قدرت سایبری جهان، گفت با اینکه اسرائیل توانمندی‌های سایبری خود را علنی نکرده است اما در سال 2011 مقامات ارشدی مانند نیک هاروی، وزیر نیروهای مسلح انگلستان از جنگ سایبری به عنوان بخش حیاتی نیروهای خود یاد کرد. علاوه بر اسرائیل کشورهای انگلیس، آمریکا، چین و روسیه از توانمندی جنگ سایبری بهره‌مند هستند.
در این کنفرانس همچنین هائیم تومر، رئیس سابق سایبری موساد نیز سخنرانی کرده و از سرمایه‌گذاری اسرائیل در ساخت موانع فضای مجازی با بودجه کلان، سخن به میان آورد. تومر اذعان کرد که کارهایی که برای جمع‌آوری، تجزیه‌وتحلیل و اشتراک‌گذاری اطلاعات از حملات گذشته انجام شده، کافی نیست.
با تأکید بر سخنان رام دور، ژنرال سابق ارتش اسرائیل که درباره پیش‌بینی حملات سایبری قبل از اتفاق افتادن سخنرانی کرد، تومر تمرکز بر تجزیه‌وتحلیل اطلاعات به دست آمده از حملات گذشته را بسیار ضروری دانست و اشاره کرد که برخی کشورها هنوز حتی نمی‌دانند چگونه در برابر حمله‌هایی که به صورت مشابه در گذشته انجام ‌شده، مقابله کنند.

 

تازه ترین ها
اتهام
1404/09/12 - 14:38- آسیا

اتهام سرقت اسرار تجاری تی‌اس‌ام‌سی توسط توکیو الکترون

دولت تایوان، واحد تایوان شرکت توکیو الکترون را به سرقت اسرار تجاری تی‌اس‌ام‌سی متهم کرد.

وقتی
1404/09/12 - 13:43- هوش مصنوعي

وقتی استفاده از هوش مصنوعی برای دیپلمات‌ها خطرناک می‌شود

دیپلمات‌ها به طور فزاینده‌ای به ابزارهایی مانند چت جی‌پی‌تی و دیپ‌سیک برای سرعت‌بخشیدن به تهیه پیش‌نویس، ترجمه و خلاصه‌سازی اسناد روی می‌آورند.

از
1404/09/12 - 12:55- جرم سایبری

از کار انداختن وب‌سایت مرکز کلاهبرداری میانمار توسط آمریکا

وزارت دادگستستری آمریکا اعلام کرد که یک وب‌سایت مورد استفاده یک مرکز کلاهبرداری در میانمار را که از چندین قربانی هزاران دلار سرقت کرده بود، از دسترس خارج کرده است.