about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

آمریکا ادعا می‌کند پهپاد ایران را با سامانه ضد پهپاد MADIS سرنگون کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «گجت نیوز»؛ با اینکه آمریکا هنوز هیچ مدرکی دال بر ساقط کردن پهپاد ایرانی در تنگه هرمز منتشر نکرده،‌ اکنون ارتش آمریکا مدعی شده که پهپاد مذکور را با استفاده از سامانه ضد پهپاد MADIS (سامانه دفاع هوایی یکپارچه دریایی) سرنگون کرده است.

چهار روز پیش بود که دونالد ترامپ در جریان یک سخنرانی ادعا کرد نیروی دریایی این کشور یک پهپاد ایرانی را در تنگه هرمز سرنگون کرده است. البته گفتنی است که تا به امروز هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا ارائه نشده است و مسئولان نظامی کشور نیز این مسئله را تکذیب کرده و حتی ویدیویی که پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی گرفته را نیز منتشر کردند. با این حال بر اساس گزارش نیروی دریایی آمریکا، پهپاد مورد ادعا توسط یک سامانه ضد پهپاد به نام MADIS سرنگون شده است. با صرف نطر از این ادعا که به روشنی می‌توان حدث زد صحت ندارد و اگر آمریکا پهپاد ایرانی را ساقط کرده بود مدارک محکمی ارائه می‌کرد،‌ در ادامه به معرفی سامانه ضد پهپاد MADIS می‌پردازیم.

 

سامانه ضد پهپاد MADIS (سامانه دفاع هوایی یکپارچه دریایی) چیست؟

سامانه ضد پهپاد MADIS، یک سامانه دفاعی است که برای از بین بردن تهدیدات از روش اخلال الکترونیکی استفاده می‌کند. این سامانه معمولا از دو بخش تشکیل شده که یکی شامل گیرنده‌های راداری، سامانه‌های اپتیکی و جمرها و دیگری بخش فرماندهی سامانه است. پس از این که سامانه ضد پهپاد MADIS هدفی را شناسایی کرد، ارتباط آن را با هدایت کننده‌اش مختل می‌کند که این مسئله منجر به سرنگونی آن خواهد شد.

این سامانه پیش از این بر روی خودروهای MRZR تفنگداران دریایی آمریکا نصب شده بود و برای استفاده در خشکی به کار می‌رفت، اما مدتی است که تفنگداران دریایی و نیروی دریایی آمریکا MADIS را به صورت آزمایشی بر روی برخی از ناوهای خود نیز نصب کرده‌اند. مزیت این سامانه نسبت به استفاده از موشک و توپ‌های ناو، دقت و هزینه بسیار کمتر آن است.

در حال حاضر کشورهای مختلف پهپادهای کوچکی را در اختیار دارند که شناسایی آن‌ها بسیار مشکل است و موشک‌های بزرگی که برای درگیری با جنگنده‌های بزرگ طراحی شده‌اند نمی‌توانند به شکل موثر با این پهپادها درگیر شوند. به علاوه حتی در صورتی که بتوان این پهپادها را با استفاده از موشک منهدم کرد، این مساله از نظر اقتصادی توجیه نخواهد داشت. مدتی پیش به گزارش رسانه‌ها، یکی از متحدان آمریکا پهپادی 200 دلاری را با استفاده از یک موشک 3 میلیون دلاری پاتریوت سرنگون کرد. در نتیجه وجود سامانه‌های ضد پهپادی مانند MADIS به معنی تامین امنیت بیشتر با  هزینه کمتر خواهد بود.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.