about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

پس از این حادثه مقامات امنیتی آمریکا اعلام داشتند که وقوع نقص فنی در پایگاه داده اصلی وب سایت، عامل قطع و از دسترس خارج شدن آن شده و همین موضوع باعث شده تا فرایند صدور ویزا و گذرنامه در این وزارتخانه با تاخیر چند ساعته مواجه شود.

با توجه به اینکه سفارتخانه های آمریکا در دنیا هم از همین پایگاه داده برای صدور گذرنامه و ویزا استفاده می‌کنند قطع این فرایند امور را به طور کامل مختل کرد. بعد از چندین ساعت قطع سامانه مرتبط با این پایگاه داده راه اندازی آن با سرعت و ظرفیت محدود صورت گرفت و مشکلات آن ادامه یافت.

این پایگاه داده حاوی اطلاعات و عکس‌های دهها میلیون متقاضی روادید است و بر مبنای نرم افزارها و فناوری شرکت اوراکل طراحی شده است. تداوم این وضعیت موجب شد تا برخی کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مختلف مجبور به صدور پیام عذرخواهی و ارائه توضیحات در وب سایت خود شوند.

در حالی که برخی از کارشناسان احتمال وقوع حملات سایبری به پایگاه اصلی وب سایت را بیان می کنند، مقامات مسئول احتمال هرگونه خرابکاری یا حمله هکری را رد کرده و بیان می کنند که نقص فنی و مشکلات مربوط به نگهداری پایگاه داده عامل این مساله بوده است.

 

تازه ترین ها
آزمایشی
1404/08/27 - 19:48- هوش مصنوعي

آزمایشی که ثابت کرد هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند جای انسان را بگیرد

شرکتی که تقریباً به‌طور کامل توسط کارمندان تولید شده توسط هوش مصنوعی اداره می‌شد، در هرج‌ومرج فرورفت تا خیال خیلی از افراد درباره احتمال برکناری قریب الوقوعشان توسط هوش مصنوعی تا حدودی راحت شود.

مدیرعامل
1404/08/27 - 19:46- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل: هیچ شرکتی از ترکیدن حباب هوش مصنوعی در امان نخواهد بود

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

وزیر
1404/08/27 - 19:42- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات در اجلاس جهانی: هماهنگی کشورها کلید توسعه دیجیتال

اجلاس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵ امروز در باکو آغاز شد و «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات ایران، در نخستین ساعات حضور خود در این رویداد، علاوه بر شرکت در جلسه عمومی، دیدارهای متعددی با وزرای ارتباطات کشورهای مختلف انجام داد.