about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس Def Con/ آسیب پذیری تاریخی در دستگاه فکس

تصاویر سفارشی سازی شده ای که توسط فکس ارسال می شوند، امکان نفوذ به شبکه ی سازمان ها را به هکرها می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «BBC»؛ در زمان برگزاری اجلاس دف کان، 2 محقق امنیتی نشان دادند چگونه می توان تصاویر بابی ترپ1 (Booby trap images) ایجاد کرد. این دو فرد یانیو بالماس (Yaniv Balmas)، از شرکت چک پوینت و دانشجویی به نام آیل ایتکین (Eyal Itkin) نام دارند.

پیام مخرب با استفاده از پروتکل هایی که به عنوان فرمت محتوای فکس تعریف شده اند، مورد سوءاستفاده قرار می گیرد. دو کارشناس بالا توضیح دادند، میلیون ها شرکت ممکن است هم اینک در معرض حمله قرار داشته باشند؛ زیرا اقدامت کمی را برای ایمن سازی خطوط فکس خود انجام داده اند.

بالمس گفت:

به نظر می رسد که شرکت ها، سازمان های دولتی، بانک ها و بسیاری دیگر از مؤسسات همچنان از فکس استفاده می کنند.

وی با بیان این که دلیلی کاملاً منطقی و تاریخی برای شایع بودن فناوری فکس در سازمان ها وجود دارد، ادامه داد:

فکس همچنان به عنوان مدرکی بصری در دادگاه در نظر گرفته می شود؛ اما ایمیل ها خیر. به همین دلیل است که بسیاری آژانس های دولتی همچنان ارسال فکس از سمت شما نیاز دارند.

سازمان خدمات سلامتی ملی انگلیس (NHS)، با دارا بودن حدود 9 هزار دستگاه فعال، یکی از بزرگ ترین مصرف کنندگان فکس به حساب می آید.

سازمان ها نسبت به حمله ی فکس آسیب پذیر هستند؛ زیرا اغلب دستگاه های دریافت کننده ی پیام های فکس، ابزار چاپ و کپی نیز به حساب می آیند و به شبکه ی داخلی متصل هستند.

محقق امنیتی چک پوینت افزود:

پروتکل هایی که ما به عنوان استانداردهای فکس به کار می گیریم، متعلق به دهه ی 1980 هستند و از آن زمان تا کنون تغییری نکرده اند.


  1. یابی ترپ به ابزار یا اقداماتی گفته می شود که برای کشت یا آسیب رساندن به هدف صورت می گیرد. این تله ها معمولاً زمانی فعال می گردند که هدف در مکانی خاص حضور یافته یا اقدام مشخصی را انجام دهد. این تله ها به گونه ای ساخته می شوند که هدف را به سمت خود جذب کنند.
تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.