about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس اپل 2016؛ معرفی سیستم‌عامل WatchOS3 (بخش اول)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان برگزاری اجلاس توسعه‌دهندگان اپل در سال 2016 (WWDC1) از سیستم‌عامل جدید ساعت‌های هوشمند اپل واچ (Apple watch)، واچ اُ. اِس 3 (WatchOS3) و قابلیت‌های جدید آن رونمایی شد.
کوین لینچ (Kevin Lynch)، مدیر اجرایی اپل، در جریان معرفی واچ اُ. اِس 3 اعلام کرد این سیستم‌عامل، هفت برابر سریع‌تر عمل می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که اپلیکیشن‌ها با سرعت بالاتر و بدون تأخیر اجرا شده و بروزرسانی شوند. همچنین از این به بعد، برنامه‌ها در پس‌زمینه، تازه‌سازی (refresh) شده و در زمان بازخوانی آن، به سرعت در دسترس کاربر قرار می‌گیرد.
اپل، در ادامه ویژگی‌های جدیدی را معرفی کرد که به کاربر اجازه می‌دهد با سرعت هرچه بیشتر کارهای موردنظر خود را انجام دهد. دو عدد از این ویژگی‌ها که یک رابط کاربری داک مانند و یک مرکز کنترل جدید هستند، از محصولات دیگر اپل الهام گرفته‌اند. در این سیستم‌عامل، برخلاف نسخه‌ی دوم آن که کاربر مجبور بود در صفحات مختلف، برنامه‌ی موردنظر خود را پیدا و اجرا کند، می‌توان برنامه‌های پرکاربرد و موردعلاقه‌ی خود را به یک داک2 اضافه کرد. مشابه این ویژگی را می‌توان در مک‌بوک‌های اپل نیز مشاهده کرد. به عنوان مثال می‌توان بخش مدیریت باتری، هشدار و حالت هواپیما را به آن اضافه کرد.

 ویژگی دوم، مرکز کنترلی است که مشابه آیفون (iPhone) و آیپد (iPad)، آیکون‌ها برای دسترسی سریع‌تر به تنظیمات و عملکردها اضافه می‌شوند و می‌توان با فشردن دکمه‌ی اپل واچ، سریعاً به آن‌ها دسترسی پیدا کرد.
اپل در ساختار بخش پیامک‌ها نیز تغییراتی را ایجاد کرده است. از این پس، کاربران می‌توانند به‌سرعت به پیام‌ها دسترسی پیداکرده و با کمک ویژگی پاسخ هوشمند (smart replies)، از بین چند پاسخ آماده یکی را انتخاب و برای مخاطب خود ارسال کنند. همچنین تغییراتی در بخش شناسایی دستخط اعلام شده است که به کاربر اجازه می‌دهد از طریق ویژگی اسکریبل (Scribble) و با دست خود پیامی را نوشته و ارسال کند.


اپل اعلام کرد در نسخه‌ی سوم سیستم‌عامل مذکور، با نگه‌داشتن دکمه‌ی کناری اپل واچ، در صورتی که به اینترنت یا تلفن هوشمند کاربر متصل باشد، می‌توان به‌سرعت با مرکز امدادی 911 یا معادل آن در کشور مخاطب تماس گرفت. همچنین این قابلیت، به کد اضطراری کاریر (emergency ID)، ویژگی دیگر واچ اُ. اِس متصل شده و به کاربر امکان ذخیره‌سازی اطلاعات پزشکی خود را می‌دهد.

 

بخش دوم

ادامه دارد...

_________________________

1- Worldwide Developers Conference
2- داک به نواری می‌گویند که در پایین یا قسمتی از صفحه‌نمایش محصولات اپل وجود دارد تا کاربر برنامه‌های پرکاربر خود را برای دسترسی سریع‌تر روی آن قرار دهد.

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/04/12 - 19:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در زمینه بهبود عملکرد و رفاه کارکنان

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای بهبود نحوه سنجش و پشتیبانی سازمان‌ها از عملکرد و رفاه کارکنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تعدیل
1404/04/12 - 19:20- سایرفناوری ها

تعدیل نیرو در شرکت مایکروسافت

مایکروسافت در بحبوحه سرمایه‌گذاری‌های سنگین در حوزه هوش مصنوعی، حدود ۴ درصد از مشاغل خود را تعدیل می‌کند.

نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.