about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

مقامات چینی از ابداع یک پلتفرم منبع باز هوش مصنوعی خبر داده‌اند که توسعه صنایع بزرگ و مهم جهان را تسهیل می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از سی جی تی ان، این پلتفرم جدید هوش مصنوعی Dubhe نام‌گذاری شده و برنامه‌ریزی برای طراحی و عرضه آن از اکتبر سال ۲۰۱۸ آغازشده است.
بیش از ۱۰۰ محقق و پژوهشگر برتر چینی در این زمینه با یکدیگر همکاری کرده‌اند و چین قصد دارد با استفاده از این پلتفرم رهبری اکوسیستم‌های صنعتی جهان را در دست گرفته و پیشبرد صنایع مختلف را تسهیل کند.
ژو شیگیانگ مدیر آزمایشگاه ژجیانگ چین که در طراحی این پلتفرم مشارکت داشته در این مورد می‌گوید: استفاده از پلتفرم یادشده خلاقیت در محیط‌های صنعتی را افزایش می‌دهد و با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی مذکور می‌توان سرعت و دقت فرایندهای صنعتی را افزایش داد.
از این پلتفرم می‌توان در حوزه‌هایی همچون حمل‌ونقل هوشمند، امور مالی و بانکداری، ایجاد شهرهای هوشمند، بهداشت و درمان و علوم رباتیک استفاده کرد. پلتفرم Dubhe طراحی برنامه‌ها و اپلیکیشن‌هایی هوش مصنوعی متنوعی را در صنایع مختلف ممکن می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.