about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت استارت آپی Sencrop فناوری ای را توسعه داده که به کشاورزان در پیش بینی هوا کمک شایانی می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پیش بینی آب و هوا یک صنعت پیچیده است، زیرا برای ایجاد یک مدل پیش بینی دقیق به داده‌های زیادی نیاز دارد. به همین منظور شرکت استارت آپ فرانسوی سِنکروپ (Sencrop) امکان رصد وضعیت آب و هوا در مقیاس خرداقلیم را برای کشاورزان فراهم کرده است.

بنا به گزارش techcrunch، سنکروپ از Netatmo یا Waze الهام گرفته و برای بهبود خدمات خود از طریق داده‌هایی که جمع آوری می‌شوند عمل می‌کند. این یک ابزار سخت افزاری و نرم افزاری با یک سرویس پیش بینی است که افراد می‌توانند از طریق یک محصول اشتراکی به آن دسترسی داشته باشید. مشتریان سنکروپ می‌توانند ایستگاه‌های متصل خود را برای اندازه گیری دما، رطوبت، بارندگی، سرعت باد و نور خورشید خریداری کنند. همه این ایستگاه‌های هواشناسی به داده‌های زمانی واقعی سنکروپ کمک می‌کنند.

مشتریان می‌توانند شرایط آب و هوایی فعلی را مشاهده کرده و داده‌های جمع آوری شده را ارسال کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند نقشه را رصد، هشدار‌ها را تنظیم و چندین مدل پیش بینی را برای آماده شدن برای چند روز آینده و پیش بینی خطرات زراعی را انتخاب کنند. علاوه بر این سنکروپ می‌تواند در مورد تنش آبی و مدیریت آبیاری نیز به کشاورزان کمک کند. چندین سطح اشتراک وجود دارد که به شما امکان می‌دهد به ویژگی‌های بیشتری دسترسی داشته باشید.

این شرکت به کشاورزان کمک می‌کند تا انواع خطرات را کاهش دهند؛ از حوادث آب و هوایی شدید گرفته تا بیماری‌هایی که بر محصولات مختلف تأثیر گذار هستند.

عملکرد سنکروپ در این باره موجب شده تا کشاورزان از آن استقبال کنند. این شرکت تاکنون موفق به فروش بیش از ۲۰۰۰۰ ایستگاه هواشناسی شده است. در فرانسه به طور متوسط ​​در هر ۲۰ کیلومتر مربع یک ایستگاه هواشناسی وجود دارد. این شرکت در ۲۰ کشور جهان فعالیت می‌کند و دفتری در فرانسه، هلند، بریتانیا، آلمان، اسپانیا و ایتالیا دارد.
مارتین دوکروکوئت، یکی از بنیانگذاران و مدیر کل سنکروپ در این باره گفت: «مأموریت سنکروپ، گسترش دادن کشاورزی دقیق و اصولی و کاهش خطرات محصولات کشاورزان است. ما یک فناوری میکرو اقلیم منحصربفرد ایجاد کرده‌ایم که امروزه به بیش از ۲۰۰۰۰ متخصص، کشاورز، میوه‌کار و ... اجازه می‌دهد تا به اطلاعات بسیار دقیق و فوق‌محلی برای نظارت روزانه بهتر بر محصولات خود و خطرات موجود در زمین‌هایشان دسترسی داشته باشند.»

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.