about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یکی از وبگاه‌های خبری جهان، در اتهامی جدید مدعی شد که ایران در حال توسعه و بهبود روابط خود با دولت موگابه، رییس‌جمهور فعلی زیمبابوه است و بر اساس آخرین قراردادهایی که با دولت این کشور منعقد کرده، متعهد شده تا تجهیزات مدرن و به روز جنگ سایبری را به این کشور بفروشد. همچنین بر اساس ادعای این رسانه خبری، قرار است تا تهران، این کشور را در راستای مقابله با تهدیدات سایبری و جرائم حوزه شبکه‌های اجتماعی، حمایت کند.
البته رسانه‌ای که اقدام به انتشار این خبر کرد، به این موضوع نیز اشاره کرد که جرقه اصلی این جریان حمایتی از سوی تهران، در دیدار سال 2012 نخست‌وزیر زیمبابوه و دکتر محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور وقت ایران و سردار احمد وحیدی، وزیر دفاع آن زمان کشور زده شد. به ادعای نگارنده خبر، قرار بوده است تا ایران در ازای انجام این مأموریت در زیمبابوه، به یکی از معادن اصلی اورانیوم در این کشور، دسترسی پیدا کند.
در بخش دیگری از این خبر، آمده است که اغلب منابع اورانیوم ایران طی سال‌های منتهی به دهه 1970، از طریق جنوب آفریقا تأمین می‌شده است و بعد از کاهش ذخایر اورانیوم، ارتباط با زیمبابوه، برای ایران یک ارتباط حیاتی محسوب می‌شده و این ارتباط، دقیقاً با تاریخی مصادف شد که ایران در پی گسترش فناوری هسته‌ای خود بود. همچنین در تاریخ مذکور، دولت زیمبابوه، اقدام به مقابله با شبکه‌های اجتماعی کرده و مقامات این کشور، در اظهارنظرهای مختلفی، شبکه‌های اجتماعی را یکی از عوامل بی‌ثباتی و ناامنی در کشور خود معرفی کردند. یکی دیگر از بندهای تعهد ایران، بر اساس این اتهام، تلاش برای آموزش مسئولان دولتی زیمبابوه، برای مقابله با تهدیدات سایبری است؛ تهدیدی که به ادعای مقامات وقت این کشور، سبب بروز بی‌ثباتی در آن شده است.
برخی کارشناسان در رابطه با این خبر، معتقد هستند که گسترش روابط سایبری زیمبابوه با ایران، منجر به اتخاذ یک راهبرد سایبری برای این کشور، با تمرکز بر اصول دفاعی خواهد شد. بر اساس بخشی از خبر منتشر شده، همکاری ایران با زیمبابوه، به انتخابات عمومی 2018 این کشور نیز مربوط می‌شود. بر اساس این اتهام و ادعا، ایران متعهد شده تا به دولت زیمبابوه، برای تأثیرگذاری بر شبکه‌های اجتماعی در انتخابات آتی کمک کند. در حقیقت، بر اساس قرارداد ادعایی که بین دو کشور منعقد شده است، جمهوری اسلامی ایران، مسئولیت آموزش افسران اطلاعاتی و نظامی زیمبابوه در امور سایبری را بر عهده گرفته است.
لازم به ذکر است که رسانه منتشر کننده خبر، هیچ سندی مبنی بر تائید خبر منتشر نکرد و صرفاً به بیان برخی اتهامات، بسنده کرد.

 

تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.