about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

اگر می‌خواهید بدانید که کدام نسخه از اندروید، بیشترین سهم بازار را دارد، این گزارش را بخوانید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ قبلا شرکت گوگل هر ماه آمار توزیع نسخه‌های اندروید را منتشر می‌کرد و به ما امکان می‌داد بدانیم کدام نسخه از اندروید پرکاربردتر است. البته در نهایت به دلیل تمسخر طرفداران آیفون، گوگل انتشار این اطلاعات را متوقف کرد.

این شرکت احساس می‌کرد که داده‌ها باعث می‌شوند اندروید بسیار پراکنده به نظر برسد. البته حدود سه سال پیش، گوگل اعداد توزیع نسخه‌های اندروید را بازگرداند.

آمار منتشر شده در نوامبر گذشته نشان داد که دو ماه پس از عرضه اندروید ۱۲، سیستم عامل اندروید ۱۰ با ۲۶.۵ درصد، پرکاربردترین نسخه این سیستم عامل بوده و پس از آن، اندروید ۱۱ آمار نصب ۲۴.۳ درصدی را به خود اختصاص داده است.

البته جدیدترین داده‌ها مربوط به تاریخ ۹ می‌است و نشان می‌دهد که اندروید ۱۱ در حال حاضر گسترده‌ترین نسخه اندروید است که تقریبا روی ۲۸.۳ درصد از گوشی‌های اندرویدی نصب شده است. افزایش ۲.۱ درصدی توزیع اندروید ۱۱ طی شش ماه گذشته، تقریباً با کاهش ۲.۶ درصدی توزیع Android ۱۰ در همان بازه زمانی (از ۲۶.۵ درصد به ۲۳.۹ درصد) مطابقت دارد.
اندروید ۹ با سهم بازار ۱۶.۲ درصد و اندروید ۸ با ۱۱.۶ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. نسخه‌ها و آمار کامل را در تصویر بالا مشاهده کنید.

نبود اطلاعات مربوط به نسخه پایدار فعلی اندروید، اندروید ۱۲، می‌تواند به دلیل نحوه استفاده توسعه دهندگان از این اطلاعات و استراتژی آن‌ها باشد.

تازه ترین ها
اوج‌گیری
1404/06/05 - 14:40- هوش مصنوعي

اوج‌گیری سوءاستفاده سایبری از هوش مصنوعی

گزارش جدید شرکت آنتروپیک نشان می‌دهد که سوءاستفاده از مدل‌های هوش مصنوعی، از جمله کلاود، به‌طور چشمگیری در حال افزایش است و عوامل مخرب از آن برای حملات سایبری، فیشینگ، بدافزار و انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.

مداخله
1404/06/05 - 14:32- اروپا

مداخله روسیه در انتخابات مولداوی؛ تهدیدی علیه اوکراین

یک دولت طرفدار روسیه در مولداوی حمله علیه اوکراین را تسهیل خواهد کرد.

حمله
1404/06/05 - 14:24- جرم سایبری

حمله سایبری به ایالت نوادا

یک حمله سایبری صبح یکشنبه سامانه‌ها، وب‌سایت‌ها و خطوط تلفن مورد استفاده دولت ایالتی نوادا را از کار انداخت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.