about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

پاکستان در حال حاضر با شایعاتی مواجه است که ادعا می‌کنند به دلیل حملات سایبری، تراکنش‌ها از طریق دستگاه‌های خودپرداز (ATM) امن نیستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بانک مرکزی پاکستان (SBP) این شایعات را رد کرده و آن‌ها را نادرست دانسته است.

بر اساس بیانیه بانک مرکزی پاکستان، به مردم هشدار داده شده که از لینک‌های مشکوک آنلاین دوری کنند.

از مشتریان خواسته شده تا اطلاعات شخصی یا جزئیات بانکی خود را با هیچ‌کس به اشتراک نگذارند.

همچنین به کاربران بانک‌های دیجیتال توصیه شده که پس از اتمام تراکنش، از اپلیکیشن یا وب‌سایت خارج شوند.

از آن‌ها خواسته شده که به‌طور منظم صورتحساب‌های حساب بانکی خود را بررسی کنند.

بانک مرکزی تصریح کرد که هر دو سرویس دستگاه‌های خودپرداز و بانکداری آنلاین به‌طور عادی کار می‌کنند و هیچ حمله سایبری‌ای رخ نداده است.

این بانک از مردم خواست که به پست‌های گمراه‌کننده در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند و اطمینان داد که با همراه بانک‌ها در حال همکاری برای حفظ امنیت سیستم مالی و پرداخت‌های دیجیتال است.

بانک مرکزی به مشتریان هشدار داد که هنگام استفاده از دستگاه‌های خودپرداز، مراجعه به بانک‌ها، یا انجام تراکنش‌های آنلاین هوشیار باشند و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرعادی، فوراً به مقامات گزارش دهند.

بیانیه بانک مرکزی نشان می‌دهد که دستگاه‌های خودپرداز امن هستند و هیچ حمله سایبری‌ای رخ نداده است.

بنابراین، مشتریان می‌توانند با خیال راحت از دستگاه‌های خودپرداز استفاده کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/18 - 09:51- آمریکا

تقویت امنیت دیجیتال توسط قوه قضاییه فدرال آمریکا

مقام‌های دادگاه‌های فدرال آمریکا روز پنجشنبه اعلام کردند که برای جلوگیری از حملات سایبری و نشت داده‌ها، در حال تقویت امنیت آنلاین برای اسناد حساس و سایر پرونده‌های قضایی هستند.

بررسی
1404/05/18 - 09:46- اروپا

بررسی امکان استفاده پلیس آلمان از جاسوس‌افزار

دیوان عالی آلمان روز پنجشنبه حکم داد که نیروهای مجری قانون در مواردی که مجازات آن‌ها کمتر از سه سال حبس است، حق استفاده از جاسوس‌افزار برای پایش دستگاه‌های شخصی را ندارند.

هشدار
1404/05/18 - 09:34- فیس بوک

هشدار آذربایجان درمورد تهدیدات ترکیبی فیس‌بوک

کمیسیون پارلمان آذربایجان نسبت به تهدیدات ترکیبی مداوم از طریق فیسبوک هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.