about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

دریافت
1403/10/19 - 09:06- آمریکا

دریافت نشان اعتماد سایبری برای محصولات مصرفی آمربکا در سال 2025

یک مقام کاخ سفید روز سه‌شنبه به خبرنگاران اعلام کرد که برچسب‌های جدید امنیت سایبری در سال جاری روی دستگاه‌های هوشمند مصرفی ظاهر خواهند شد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت روابط سایبری ایران و روسیه

روابط ایران و روسیه با توافق جدید مبنی بر تقویت روابط نظامی، امنیتی، فناوری و سایبری، عمیق‌تر می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایران و روسیه اخیراً توافقی امضا کرده‌اند که هدف آن تقویت روابط نظامی، امنیتی و فناوری میان دو کشور است. این توافق شامل همکاری در حوزه امنیت سایبری و مقررات اینترنت است.

براساس بیانیه کرملین، توافق بین 2 کشور با هدف ارتقای روابط دولتی دوستانه بین کشورها در سطح جدیدی صورت گرفته است. بخش‌هایی از این توافق‌نامه به طور خاص به همکاری در زمینه امنیت سایبری و مقررات اینترنت می‌پردازد.

روسیه در گذشته معاهدات استراتژیک مشابهی را با چین و کره شمالی امضا و توافق کرده که تخصص خود را در زمینه فناوری اطلاعات و توسعه دیجیتال به اشتراک بگذارد.

این توافق که در مسکو توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و مسعود پزشکیان، همتای ایرانی وی امضا شد، تصریح می‌کند که 2 کشور همکاری‌های خود را برای مقابله با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مقاصد مجرمانه گسترش خواهند داد.

2 طرف همچنین توافق کردند که در زمینه مدیریت بخش‌های ملی اینترنت تبادل تخصص کنند و با ایجاد قوانینی برای شرکت‌های فناوری بین‌المللی، از کنترل قوی‌تر بر فضای دیجیتال جهانی حمایت کنند.

همکاری‌های سایبری ایران و روسیه از سال 2021 آغاز شده و توافق اخیر شباهت زیادی به توافق قبلی دارد که شامل همکاری در پیشگیری از جرایم سایبری و عدم انجام حملات سایبری علیه یکدیگر بود.

در سال‌های اخیر، روسیه فناوری‌های خود را به ایران صادر کرده و همکاری‌های متعددی در حوزه امنیت سایبری و ارتباطات با وزارت فناوری اطلاعات ایران داشته است. این همکاری‌ها شامل تحلیل مشترک از تهدیدات سایبری و توسعه فناوری‌های داخلی است.

هدف از این همکاری‌ها، تقویت امنیت سایبری و کاهش وابستگی 2 کشور به اینترنت جهانی است. این اقدامات برای مقابله با فشارها و تحریم‌های بین‌المللی طراحی شده‌اند.

به گفته کارشناسان اندیشکده کارنگی، این قرارداد هیچ تعهد مستقیمی را بر هیچ یک از طرفین تحمیل نمی‌کند و روابط نزدیک ایران و روسیه را رسمیت می‌بخشد، زیرا مفاد امنیتی در معاهده 2025 تقریباً مشابه مفاد توافق‌نامه 2 طرف در سال 2021 است.

در سال 2023، وزارت دیجیتال روسیه به همراه شرکت‌های بزرگ فناوری محلی مانند شرکت‌های امنیت سایبری «Rostelecom-Solar» و «Positive Technologies» با وزارت ارتباطات و فناوری ایران دیدار کرد تا درباره صادرات فناوری روسیه به ایران و همکاری در زمینه امنیت سایبری و مخابرات گفتگو کند.

در ماه اکتبر گذشته، شرکت امنیت اطلاعات روسی Positive Technologies، که در سال 2021 توسط ایالات متحده تحریم شد، گزارشی را منتشر کرد که در آن چشم‌انداز تهدید سایبری ایران را تحلیل می‌کرد که نشان از همکاری بین این شرکت و تهران داشت. به گفته شرکت، این تحقیق براساس تخصص داخلی و اطلاعات از منابع معتبر است.

سال گذشته، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی ایران در مصاحبه‌ای با رسانه‌های محلی گفت که روسیه به امنیت سایبری ایران کمک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
پکن
1404/01/02 - 12:24- هوش مصنوعي

پکن به دنبال تقویت استارت‌آپ هوش مصنوعی جدید

پکن استارت‌آپ هوش مصنوعی مانوس را تقویت کرد، زیرا چین به دنبال دیپ‌سیک بعدی است.

بازیابی حساب یوتیوب رئیس جمهور کاستاریکا

حساب یوتیوب ریاست جمهوری کاستاریکا پس از حمله سایبری دوباره آنلاین شد.

اشتراک‌گذاری
1404/01/02 - 11:58- آمریکا

اشتراک‌گذاری داده‌های تأمین اجتماعی با وزارت کارآمدی آمریکا

قاضی آمریکایی اعلام کرد، اداره تأمین اجتماعی به طور غیرقانونی داده‌ها را با دستیاران ایلان ماسک به اشتراک گذاشته است.