about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

کابینه فدرال پاکستان، به توصیه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، تفاهم‌نامه امنیت سایبری با چین را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کابینه فدرال پاکستان به توصیه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، امضای یادداشت تفاهم (MoU) را برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری بین تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان و تیم فنی واکنش اضطراری کامپیوتری/مرکز هماهنگی ملی چین تصویب کرد.

هدف از این تفاهم‌نامه، ارتقای همکاری‌ها در در زمینه تحقیقات، مشاوره و آموزش امنیت سایبری است. علاوه بر این، براساس این تفاهم‌نامه، هماهنگی در زمینه پیشگیری از حملات سایبری، توسعه سیاست، مانورهای امنیت سایبری، تبادل اطلاعات در مورد امنیت سایبری، ارتقای ظرفیت و ارتقای آگاهی در مورد امنیت سایبری تضمین خواهد شد. هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات توافق‌نامه‌ای بین اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) سازمان ملل متحد و وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات دولت پاکستان در مورد ایجاد مرکز شتابدهنده اتحادیه تصویب کرد. براساس این قرارداد، مرکز ملی پاکستان، به عنوان یک مرکز شتابدهنده فناوری اطلاعات فعالیت خواهد کرد و ظرفیت آن افزایش خواهد یافت.  

کابینه به توصیه وزارت امور دریایی، انتصاب سید جرار حیدر کاظمی (Syed Jarrar Haider Kazmi) را به عنوان مدیر اجرایی شرکت ملی کشتیرانی پاکستان تأیید کرد. هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت امور دریانوردی همچنین تمدید دوره اعزام کمودور رضوان علی منور (Rizwan Ali Munawar) به عنوان فرمانده آکادمی تفنگداران دریایی پاکستان در کراچی را به مدت یک سال تصویب کرد.      

کابینه انتصاب سید مسرت حسین (Syed Musarrat Hussain) را به عنوان مدیر اجرایی شرکت خصوصی سرمایه‌گذاری و مدیریت املاک و مستغلات پاکستان به توصیه وزارت توسعه منابع انسانی و پاکستانی‌های خارج از کشور تصویب کرد. تصمیمات اتخاذ شده در جلسه کمیته هماهنگی اقتصادی که در 20 فوریه 2025 برگزار شد را تصویب کرد.    

نخست وزیر در سخنرانی در جلسه کابینه فدرال اظهار داشت که بدون برقراری صلح کامل، رویای توسعه و شکوفایی دور از دسترس خواهد بود. وی با تأکید بر اینکه مبارزه با ستیزه‌جویی در ایالت‌های خیبر پختونخوا و بلوچستان ادامه خواهد یافت، هشدار داد که تروریسم دوباره در کشور ظهور می‌کند.

وی ضمن مشاهده افزایش تروریسم، به ویژه در ایالت خیبر پختونخوا، اذعان کرد که سازمان‌های مجری قانون (LEAs) در کنار نیروهای مسلح روزانه فداکاری‌های بزرگی انجام می‌دهند که باید به یادگار بماند.

او توضیح داد که پرسنل پلیس، نیروهای مسلح و تکاوران در حال انجام فداکاری‌های نهایی هستند و ملت باید آن را به یاد داشته باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/04/27 - 20:45- هوش مصنوعي

استفاده اکثر نوجوانان آمریکایی از هوش مصنوعی

اکثر نوجوانان آمریکایی باوجود خطرات، از چت ربات‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

ژاپن
1404/04/27 - 20:13- سایرفناوری ها

ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست

محققان مؤسسه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن، شبکه‌های نوری را به مرزهای خود رساندند و رکورد سرعت اینترنت را شکستند.

واتس‌اپ، روسیه را ترک می‌کند

قانون‌گذاران روسی اعلام کردند که به علت تهدید امنیتی، واتس‌اپ باید برای ترک روسیه آماده شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.