about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به نظر می رسد که مجرمان سایبری در عراق مسئول کد مخفیانه مخرب پایتون باشند که در مخزن محبوب PyPl ارسال شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش شرکت امنیت سایبری چک مارکس (Checkmarx)، این اسکریپت به عنوان بخشی از یک بسته آلوده دانلود شده از PyPI اجرا می‌شود و مجرمان سایبری از این بدافزار استفاده می‌کنند تا داده‌های حساس کاربر را به یک ربات چت تلگرام که به چندین عملیات مجرمانه سایبری مستقر در عراق مرتبط است، نفوذ دهند.

چکمارکس عنوان کرد که فعالیت این ربات به سال 2022 باز می گردد و شامل بیش از ۹۰ هزار پیام است که بیشتر آنها به زبان عربی است.

به گفته محققان، اپراتورهای ربات از قربانیان با استخراج داده‌های آن‌ها سوء استفاده می‌کنند و در فعالیت‌های مجرمانه دیگری مانند سرقت مالی، خرید بازدیدها و فالوورهای تلگرام و اینستاگرام و ارائه عضویت‌های نتفلیکس با تخفیف از آنها استفاده کرده‌اند.

توسعه دهندگان نرم افزار از PyPI برای انتشار، کشف و نصب نرم افزار پایتون استفاده می کنند.

چکمارکس بیان کرد که این بسته ها توسط کاربری با نام مستعار "dsfsdfds" آپلود شده است.

این اسکریپت مخرب دستگاه قربانی را برای یافتن فایل‌ها و عکس‌های با پسوندهای خاص اسکن می‌کند و آنها را به ربات تلگرام مهاجمان ارسال می‌کند.

به گفته چکمارکس، اپراتور ربات، از ربات‌های متعدد دیگری نگهداری کرده و احتمالاً در عراق مستقر است.

محققان اظهار کردند:

آنچه که در ابتدا به نظر می‌رسید یک حادثه مجزا از بسته‌های مخرب باشد، فقط نوک کوه یخ بود که یک اکوسیستم جنایی مستقر در عراق را نشان می داد.

چکمارکس ادعا کرد که به ربات تلگرام دسترسی مستقیم پیدا کرده و فعالیت های آن را زیر نظر دارد.

به این ترتیب آنها متوجه شدند که برخی از کمپین‌هایی که از بسته‌های مخرب پایتون استفاده می‌کردند موفق بوده اند.

محققان مشخص نکردند که چه کسی توسط هکرها هدف قرار گرفته است، چه نوع داده هایی به دست آورده شده و چگونه از آن بهره برداری کرده اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
مدیر
1404/08/17 - 09:26- تروریسم سایبری

مدیر ارتباطات ایتالیا هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

ادعای
1404/08/17 - 09:09- جنگ سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به صنعت غلات اوکراین

کارشناسان شرکت امنیت سایبری اسلواکی «ESET» ادعا کردند که هکرهای روسی در حال استفاده از وایپرها علیه صنعت غلات اوکراین هستند.

مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.