about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هکرها با استفاده از یک گونه جدید جاسوس‌افزار که اطلاعات حساس داخلی را سرقت می‌کند، بخش صنعتی روسیه را هدف قرار داده‌اند و به گفته پژوهشگران امنیتی محلی، این حملات همچنان در حال اجراست.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کمپین که از ژوئیه ۲۰۲۴ آغاز شده و همچنان فعال است، از ایمیل‌های فیشینگ استفاده می‌کند که به‌شکل قراردادهای جعلی طراحی شده‌اند.

طبق گزارش جدید شرکت امنیت سایبری روسی کسپرسکی (Kaspersky)، قربانیان تشویق می‌شوند تا با کلیک روی یک لینک مخرب، فایل آلوده‌ای را دانلود کنند؛ این فایل سیستم آن‌ها را به جاسوس‌افزار ناشناخته‌ای به نام باتاویا (Batavia) آلوده می‌کند.

این بدافزار، فایل‌هایی مانند اسناد آفیس، لاگ‌های سیستمی، اطلاعات نرم‌افزارهای نصب‌شده و حتی اسکرین‌شات‌های دوره‌ای را جمع‌آوری کرده و به یک سرور راه دور که در کنترل مهاجمان است، ارسال می‌کند.

کسپرسکی اعلام کرد این کمپین تاکنون بیش از ۱۰۰ قربانی در چندین ده سازمان روسی برجای گذاشته، اما نام نهادهای هدف‌گرفته‌شده را فاش نکرده است.

این شرکت هنوز گروه خاصی را عامل این حملات معرفی نکرده، اما شیوه حمله و اهداف انتخاب‌شده نشان می‌دهد که احتمالاً گروهی تحت حمایت دولت یا یک شبکه سازمان‌یافته جرایم سایبری پشت آن قرار دارد.

کارزار باتاویا از تازه‌ترین نمونه‌های حملات سایبری علیه سازمان‌های روسی است.

در ماه فوریه، پژوهشگران داخلی از کمپینی گسترده برای سرقت اطلاعات با بدافزار نووا (Nova) خبر دادند.

هم‌زمان، شرکت امنیت سایبری روسی F.A.C.C.T. حمله‌ای دیگر به صنایع شیمیایی، غذایی و دارویی روسیه را به گروهی مظنون به پشتیبانی دولتی به نام ریر ولف (Rare Wolf) نسبت داد؛ گروهی که از سال ۲۰۱۸ فعال است.

در ماه دسامبر، کسپرسکی همچنین گزارش داد که کسب‌وکارهای روسی که از نرم‌افزارهای کرک‌شده شرکتی استفاده می‌کنند، هدف بدافزار ردلاین (RedLine) قرار گرفته‌اند؛ یک ابزار سرقت اطلاعات پرکاربرد که از طریق انجمن‌های آنلاین محلی (ویژه حسابداران و کارآفرینان) توزیع می‌شود.

تحلیل‌گران پیش‌تر هشدار داده بودند که افزایش اخیر فعالیت‌های جاسوسی سایبری ممکن است با تنش‌های ژئوپلیتیکی فزاینده و تمرکز بیشتر بر زیرساخت‌های حیاتی در روسیه و اوکراین مرتبط باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تدوین
1404/07/22 - 14:13- هوش مصنوعي

تدوین قوانین جدید برای مهار هوش مصنوعی

قانون‌گذاران کالیفرنیا در حال تدوین قوانین جدیدی برای مهار تعاملات استثمارگرانه هوش مصنوعی با کاربران جوان هستند.

پشتیبانی
1404/07/22 - 13:28- سایرفناوری ها

پشتیبانی از ویندوز ۱۰ به پایان رسید

شرکت مایکروسافت، پشتیبانی از ویندوز ۱۰ را پایان داد.

ادعای
1404/07/22 - 12:44- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به زیرساخت‌های لهستان

رویترز ادعا کرد که هکرهای روسی زیرساخت‌های لهستان را هدف قرار داده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.