about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سناتور استرالیایی اعلام کرد که تصمیم ماسک برای عدم حذف پست های مخرب،یک اقدام تروریستی است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، یک سناتور استرالیایی اعلام کرد که پلیس می ترسد تصمیم ایلان ماسک برای نادیده گرفتن دستور تنظیم کننده و بارگذاری فیلمی در پلتفرم شبکه اجتماعی ایکس از ضربات چاقو به یک اسقف در سیدنی باعث تشویق مردم به پیوستن به گروه های تروریستی شود.
 

سناتور ژاکی لامبی گفت :
 

با عدم حذف پست های خشونت آمیز در سطح جهانی، پلیس فدرال استرالیا (AFP) به دادگاه فدرال اعلام کرده است که پلتفرم ایکس این خطر را ایجاد می کند که این نوع ویدئوها می تواند برای تشویق مردم استرالیا به پیوستن به یک سازمان تروریستی مورد استفاده قرار گیرد. 
 

لامبی در پست های خود در شبکه های اجتماعی گفت: 
 

ماسک باید کار درست را انجام دهد، اما این کار را نمی کند زیرا وجدان اجتماعی ندارد.
 

پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس طی پستی اعلام کرد که کمیسر امنیت الکترونیک استرالیا به آنها دستور داده است تا پست های خاصی را در استرالیا که در مورد حمله اخیر علیه یک اسقف مسیحی اظهار است، حذف کند.
 

شرکت ایکس اعلام کرد که با این دستور مبارزه خواهد کرد و در جلسه دادگاه ، وکیل این شرکت گفت که اسقفی که مورد حمله قرار گرفته است بیانیه ای ارائه کرده است که می خواهد این فیلم در شبکه اجتماعی ایکس نگه داشته شود.
 

این موضوع باعث درگیری بین ماسک و مقامات ارشد استرالیا از جمله نخست وزیر، کمیسر امنیت الکترونیکی و لامبی، سناتور مستقل ایالت جزیره ای تاسمانی شده است.
 

هنگامی که یک کاربر ناشناس در ایکس طی پستی اعلام کرد که این سناتور لامبی است که به دلیل سانسور آزادی بیان باید در زندان باشد، ماسک به 181 میلیون دنبال کننده خود پاسخ داد: 
 

مطمئناً او دشمن مردم استرالیا است.
 

ماسک حملات خود را به دولت استرالیا گسترش داده است.از جمله تایید پستی از یک کاربر ناشناس که گفت این کشور در سال 1996 همه شهروندان خود را خلع سلاح کرد تا نتوانند در مقابل دولت فاشیست خود مقاومت کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.