about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

روز دوشنبه، زمانی که کارکنان وزارت مسکن و توسعه شهری ایالات متحده وارد مقر این سازمان شدند، با نمایشگرهای بزرگی مواجه شدند که ویدیویی از دونالد ترامپ را در حال بوسیدن انگشتان پای ایلان ماسک نمایش می‌دادند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق گفته منابعی که با روزنامه‌نگار مستقل ماریسا کاباس صحبت کرده‌اند، این ویدیو که به نظر می‌رسید با تصاویر تولیدشده توسط هوش مصنوعی ساخته شده باشد، به مدت حدود پنج دقیقه روی نمایشگرهای سراسر ساختمان پخش شد.

در ابتدا کارکنان قادر به خاموش کردن نمایشگرها نبودند و در نهایت مجبور شدند تلویزیون‌هایی را که این تصویر را نشان می‌دادند، از برق بکشند.

این تصویر همراه با کپشن "زنده باد پادشاه واقعی" به نمایش درآمده بود.

واشنگتن پست اولین رسانه‌ای بود که این رویداد را گزارش کرد.

یک سخنگوی وزارت مسکن و توسعه شهری وقوع این حادثه را تأیید کرد.

کیسی لاوت، سخنگوی این سازمان، در بیانیه‌ای اعلام کرد:

یک اتلاف دیگر از دلارهای مالیات‌دهندگان و منابع دولتی. اقدام مناسب علیه تمامی افراد دخیل انجام خواهد شد.

هنوز مشخص نیست که این شوخی کار یک هکر، یکی از کارکنان ناراضی یا فرد دیگری بوده است.

تا ظهر روز دوشنبه، هیچ‌کس مسئولیت این اقدام را به‌طور عمومی بر عهده نگرفته بود.

در روزهای اخیر، کارکنان فدرال مقاومت خود را در برابر اقدامات ایلان ماسک برای کاهش بودجه آژانس‌های دولتی از طریق وزارت بهره‌وری دولت (DOGE) افزایش داده‌اند.

یک وب‌سایت جدید به نام "ما سازندگان هستیم" که برای بازگو کردن داستان‌های کارکنان فدرال طراحی شده، اخیراً راه‌اندازی شده است.

در این وب‌سایت آمده است:

اگر آن‌ها واقعاً می‌خواستند بدانند چگونه می‌توان با استفاده از فناوری، کشوری کارآمدتر ساخت، از ما می‌پرسیدند. اما این کار را نکرده‌اند. آن‌ها نابودکننده‌اند. ما سازنده‌ایم.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.