about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ 30 درصدی 5G در هنگ‌کنگ

کارشناسان اعلام کردند که ضریب نفوذ 5G در هنگ‌کنگ نزدیک به 30 درصد شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طبق داده‌های اداره ارتباطات (OFCA) هنگ‌کنگ، نزدیک به 5 سال پس از راه‌اندازی 5G توسط اپراتورها در هنگ‌کنگ، کاربران این سرویس تقریباً 30 درصد از کل اشتراک‌های تلفن همراه را در پایان سپتامبر 2024 به خود اختصاص دادند.

اداره ارتباطات هنگ‌کنگ گزارش داد که اشتراک 5G نسبت به مدت مشابه سال قبل 16.1 درصد رشد داشته و به 7.6 میلیون نفر رسیده است، درحالی‌که کاربران 4G با 17.5 میلیون نفر اندکی بیشتر شده‌اند. تعداد مشتریان 3G با 13.7 درصد کاهش به حدود 563 هزار نفر رسید.

میانگین مصرف داده ماهانه 7.7 درصد افزایش یافته و به 8.6 گیگابایت رسیده است. کاربران پیش پرداخت تقریباً 39 درصد از کل اشتراک‌های تلفن همراه را تشکیل می‌دهند.

اپراتورها خدمات 5G را در سال 2020 با استفاده از باند 3.5 گیگاهرتز راه‌اندازی کردند.

مشترکان «MVNO» با 13.6 درصد افزایش به 4.2 میلیون و اتصالات نوع ماشینی با 21.1 درصد افزایش به 762203 رسید.
 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.