about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

لهستان از محتوای تیک تاک شاکی شد

لهستان از کمیسیون اتحادیه اروپا خواسته تا درباره تیک تاک تحقیق کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان , به نقل از رویترز، دلیل آغاز این تحقیق آن است که این شبکه اجتماعی میزبان محتوای تولیدشده با هوش مصنوعی بوده؛ از جمله ویدئوهایی که خواستار خروج لهستان از اتحادیه اروپا هستند. دولت لهستان اعلام کرده این محتواها به طور قطع «اخبار جعلی روسی» هستند.

یکی از این نمونه‌ها پروفایلی در تیک‌تاک بود که ویدئوهای زنی جوان با لباس‌هایی به رنگ پرچم ملی لهستان را منتشر می‌کرد؛ او در این ویدئوها خواستار جدایی کشور از اتحادیه اروپا می‌شد و طی هفته‌های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته بود. این حساب کاربری اکنون از پلتفرم حذف شده است.

معاون وزیر دیجیتال‌سازی لهستان در نامه‌ای به کمیسیون اروپا تأکید کرده است: این محتوا تهدیدی برای نظم عمومی، امنیت اطلاعات و یکپارچگی فرآیندهای دموکراتیک در لهستان و سراسر اتحادیه اروپاست. به گفته او، ماهیت این روایت‌ها، شیوه انتشارشان و استفاده از محتوای صوتی و تصویری مصنوعی نشان می‌دهد تیک‌تاک در انجام تعهدات خود به‌عنوان یک «پلتفرم آنلاین بسیار بزرگ» کوتاهی کرده است. سخنگوی دولت لهستان نیز این محتواها را «بی‌تردید اخبار جعلی روسی» خوانده است.

از سوی دیگر، سخنگوی تیک‌تاک اعلام کرد این شرکت با مقامات لهستانی در ارتباط بوده و محتواهای مغایر با قوانین پلتفرم را حذف کرده است. سخنگوی کمیسیون اروپا نیز دریافت این نامه را تأیید کرد و افزود: طبق قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا، پلتفرم‌های آنلاین بسیار بزرگ موظف‌اند تمام ریسک‌های ناشی از خدماتشان، از جمله خطرات مرتبط با هوش مصنوعی را ارزیابی و مدیریت کنند

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/10/11 - 09:54- بررسی تخصصی

هشدار مهندس گوگل/ این اطلاعات را هرگز به هوش مصنوعی ندهید

یکی از مهندسان امنیت گوگل با هشدار نسبت به تهدیدهایی مانند نشت اطلاعات و سوءاستفاده مجرمان سایبری، چهار عادت کلیدی را برای صیانت از داده‌های شخصی هنگام استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی پیشنهاد کرده است.

گفت‌و‌گو‌های
1404/10/11 - 09:52- هوش مصنوعي

گفت‌و‌گو‌های طولانی با چت بات‌های هوش مصنوعی خطر روان پریشی را زیاد می‌کند

مطالعات موسسات تحقیقاتی استنفورد و کارنگی ملون می‌گوید چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی نویدبخش نقش‌های حمایتی هستند، اما شواهد فزاینده‌ای هشدار می‌دهند که آن ها به عنوان جایگزینی برای درمانگران واقعی همچنان ناامن هستند.

کلاهبرداری
1404/10/11 - 09:52- آسیا

کلاهبرداری آنلاین در صدر جرایم سایبری اندونزی در سال ۲۰۲۵

پلیس جاکارتا اعلام کرد که در سال 2025 کلاهبرداری آنلاین بر جرایم سایبری غلبه کرد.