about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

دولت استرالیا یک لایحه پیشنهادی را با هدف ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 16 سال ارائه کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آنتونی آلبانیز (Anthony Albanese)، نخست وزیر استرالیا، از برنامه های «پیشرو جهان» برای تعیین حداقل سن 16 سال به منظور دسترسی به رسانه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام، تیک‌تاک، فیس‌بوک، ایکس و حتی یوتیوب پرده‌برداری کرد.

لایحه پیشنهادی تا 2 هفته دیگر به نمایندگان مجلس ارائه خواهد شد. اما پس از تصویب، اجرای این قانون 12 ماه طول می‌کشد.

آلبانیز در یک کنفرانس مطبوعاتی در مجلس پارلمان گفت :

«رسانه‌های اجتماعی به فرزندان ما آسیب می‌رسانند. من با هزاران پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، خاله و عمو صحبت کرده‌ام. آنها مانند من نگران امنیت فرزندانمان در فضای مجازی هستند.»

طبق این پیشنهاد، شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی مسئول اثبات اینکه «گام‌های معقولی برای جلوگیری از دسترسی برمی‌دارند» خواهند بود. کمیسیونر امنیت الکترونیک، وظیفه نظارت و اجرا را برعهده دارد. طبق قانون پیشنهادی، حداکثر مجازات کمتر از یک میلیون دلار است.

آلبانیز افزود :

«اگر کاربران رضایت والدین داشته باشند، ما معافیت‌ها را مجاز نمی‌دانیم.»

دولت استرالیا اذعان کرد که اجرای کامل طرح امکان‌پذیر نیست و رسانه‌های اجتماعی مزایای زیادی را ارائه می‌دهند. با این حال، آسیب‌های زیادی را نیز به همراه دارد و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی در محافظت از کودکان ناکام هستند.

میشل رولند (Michelle Rowland)، وزیر ارتباطات استرالیا، توضیح داد :

«به عنوان مادر 2 دختر جوان، شخصاً این موضوع را درک می‌کنم. رفاه کودکان یک مسئولیت جمعی است. پلتفرم‌ها کاربران خود را «بهتر از هر کسی» می‌شناسند و عادات و رفتارهای آنها را برای ارزیابی سن آنها درک می‌کنند.»

آلبانیز خطرات ناشی از الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی را که افراد را به سمت رفتار خاصی هدایت می‌کنند، برای سلامت و ایمنی کودکان نشان داد.

به گزارش رویترز، استرالیا اولین کشور در جهان است که یک روش تأیید دقیق را پیشنهاد می‌کند که ممکن است شامل بررسی بیومتریک یا شناسه باشد. محدودیت سنی پیشنهادی نیز، بدون معافیت برای رضایت والدین یا حساب‌های قبلی، بالاترین حد است.

رولند گفت :

«معمولاً درک می‌شود که آن تعاریف از آنچه رسانه‌های اجتماعی را تشکیل می‌دهد شامل مواردی مانند اینستاگرام، تیک‌تاک، فیس‌بوک و ایکس می‌شود. یوتیوب نیز احتمالاً در این تعریف قرار می‌گیرد.»

گروه صنعت دیجیتال، یک نهاد نمایندگی که در آن مِتا، تیک‌تاک، ایکس و گوگل آلفابت به‌عنوان اعضا هستند، گفت که این اقدام می‌تواند جوانان را تشویق کند تا بخش‌های تاریک‌تر و غیرقابل تنظیم اینترنت را کشف کنند و در عین حال دسترسی آنها به شبکه‌های پشتیبانی را قطع کند.

سونیتا بوز (Sunita Bose)، مدیر عامل ارتباطات دیجیتال استرالیا، اظهار داشت :

«ایمن نگه داشتن جوانان در فضای آنلاین، اولویت اصلی است. اما ممنوعیت پیشنهادی برای دسترسی نوجوانان به پلتفرم‌های دیجیتال، پاسخ قرن بیستم به چالش‌های قرن بیست و یکم است. به جای مسدود کردن دسترسی از طریق ممنوعیت‌ها، ما باید رویکردی متعادل برای ایجاد فضاهای مناسب سن، ایجاد سواد دیجیتال و محافظت از جوانان در برابر آسیب‌های آنلاین داشته باشیم.»

سال گذشته، فرانسه پیشنهاد ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر 15 سال را داد، اگرچه کاربران می‌توانند با رضایت والدین از این ممنوعیت اجتناب کنند.

برای دهه‌ها، ایالات متحده شرکت‌های فناوری را ملزم کرد تا برای دسترسی به داده‌های کودکان زیر ۱۳ سال رضایت والدین را به دست آورند، که منجر به این شد که اکثر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی دسترسی افراد زیر این سن را از دسترسی به خدمات خود منع کنند.

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1404/05/21 - 10:55- اروپا

اتهام فنلاند علیه کاپیتان نفتکش روسیه

مقام‌های فنلاندی علیه کاپیتان و دو افسر ارشد یک کشتی مرتبط با روسیه که به آسیب عمدی به کابل‌های زیردریایی حیاتی در دریای بالتیک متهم هستند، اعلام جرم کرده‌اند.

استرداد
1404/05/21 - 10:46- جرم سایبری

استرداد متهمان کلاهبرداری عاشقانه از غنا به آمریکا

سه مرد هفته گذشته پس از آن‌که وزارت دادگستری آمریکا آن‌ها را به کسب بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از طریق انواع کلاهبرداری‌های عاشقانه و فریب‌های ایمیلی تجاری متهم کرد، از غنا به ایالات متحده مسترد شدند.

مبارزه
1404/05/21 - 10:23- هوش مصنوعي

مبارزه با جرایم سایبری در امارات به کمک هوش مصنوعی

وزارت کشور امارات از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرایم سایبری استفاده می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.