about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دولت بریتانیا، رسانه‌های اجتماعی را به دلیل فروش سلاح سرد جریمه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، بر اساس طرحی که منتشر شد، دولت بریتانیا اعلام کرد که رؤسای شرکت‌های رسانه اجتماعی و بازارهای آنلاین در صورتی که نتوانند با فروش و تبلیغ سلاح‌های خطرناک و غیرقانونی در پلتفرم‌های خود مقابله کنند، ممکن است شخصاً جریمه شوند.

 ایوت کوپر، وزیر کشور بریتانیا گفت:

 اپیدمی جنایت با چاقو خانواده‌ها و جوامع را در سرتاسر کشور ویران کرده است و دولت ماموریتی را برای به نصف رساندن آن در دهه آینده تعیین کرده است. این به معنای تحریم‌های جدید سخت‌گیرانه برای مدیران فناوری است که در مقابله با فروش غیرقانونی چاقو در پلتفرم‌های خود ناکام هستند.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.