about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هکرهای روس صدها سند نظامی را از هشت پایگاه نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا از جمله دو پایگاه در شهر سافک به سرقت برده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اسناد مربوط به پایگاه‌های «آراف لکنهیث» و «آراف میلدنهال» در این حمله به سرقت رفته‌اند؛ گفته می‌شود گروه روسی لینکس (Lynx) پشت این حمله بوده است، طبق گزارشی که نخستین بار توسط روزنامه میل آن ساندی (Mail on Sunday) منتشر شد.

هکرها شرکت داد گروپ (Dodd Group) را هدف قرار داده‌اند؛ این شرکت پیمانکار نگهداری و ساخت‌وساز است که به عنوان طرف ثالث توسط وزارت دفاع بریتانیا (MoD) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برخی از اسناد به سرقت رفته شامل اطلاعات مربوط به شرکت ساختمانی «Kier» بودند؛ شرکتی که در پایگاه «آراف لکنهیث» فعالیت داشته است.

گفته می‌شود در این پایگاه جنگنده‌ها و بمب‌های هسته‌ای آمریکایی مستقر هستند.

پایگاه «آراف میلدنهال» که به عنوان محل استقرار اسکادران‌های جنگنده آمریکایی F-35 عمل می‌کند نیز هدف حمله قرار گرفته است.

بخش زیادی از اطلاعات سرقت‌شده، از جمله اسناد محرمانه، نام پیمانکاران، شماره پلاک خودروها و شماره تلفن‌های همراه آنان، همچنین نام‌ها و آدرس‌های ایمیل کارکنان، هم‌اکنون در دارک‌وب بارگذاری شده است.

نفوذ اولیه در تاریخ ۲۳ سپتامبر صورت گرفته و تاکنون نیمی از اطلاعات سرقت‌شده به‌صورت آنلاین منتشر شده است.

سخنگوی شرکت داد گروپ وقوع این حادثه سایبری را تأیید کرده و به خبرنگاران میل آن ساندی گفته است که «داده‌های محدودی» به سرقت رفته و سیستم‌ها اکنون ایمن شده‌اند.

وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرده است که در حال «بررسی فعالانه» این موضوع است.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/29 - 22:16- آسیا

راه‌اندازی آزمایشگاه امنیت سایبری در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین، آزمایشگاه امنیت سایبری را راه‌اندازی کرد.

احتمال
1404/07/29 - 21:59- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات شرکت پوشاک گلف توسط هکرهای روس

هکرهای روسی تهدید به افشای ۴۷ گیگابایت اطلاعات محرمانه از برندهای برتر گلف کردند.

فشار
1404/07/29 - 20:26- اروپا

فشار روسیه به اَپل برای جایگزینی موتورهای جستجوی روسی در آیفون

کارشناسان معتقدند که روسیه به اَپل فشار می‌آورد تا موتورهای جستجوی روسی را به عنوان پیش‌فرض در آیفون‌های فروخته شده محلی قرار دهد.