about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

هکرها با بدافزار جدید «Wrecksteel» به آژانس‌های دولتی و زیرساخت‌های حیاتی اوکراین حمله کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اوکراین حداقل 3 حمله سایبری در ماه مارس امسال ثبت کرد که سازمان‌های دولتی و زیرساخت‌های حیاتی را با بدافزار جدید جاسوسی هدف قرار دادند.

براساس گزارش تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین (CERT-UA)، این حملات با استفاده از بدافزار ناشناخته قبلی به نام «Wrecksteel»، انجام شد که از طریق ایمیل‌های فیشینگ مستقر شده بود.

هکرها از حساب‌های در معرض خطر برای ارسال پیام‌های حاوی پیوندهایی به سرویس‌های اشتراک‌گذاری فایل عمومی مانند «DropMeFiles» و گوگل درایو (Google Drive) استفاده کردند. پس از باز شدن، پیوندها یک اسکریپت پاورشِل (PowerShell) را اجرا کردند و مهاجمان توانستند اسناد متنی، پی‌دی‌اف، تصاویر و ارائه‌ها را استخراج کنند و از دستگاه‌های آلوده اسکرین شات بگیرند.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین که گروه هکری را «UAC-0219» نامگذاری کرد، مدعی شد که کمپین جاسوسی سایبری حداقل از پاییز سال 2024 فعال بوده است.

در یک حادثه، مهاجمان ایمیل‌های فیشینگ ارسال و خود را یک آژانس دولتی اوکراین معرفی کردند که قصد کاهش حقوق دارد. این ایمیل حاوی یک پیوند مخرب بود که ظاهراً به لیستی از کارمندان آسیب دیده منتهی می‌شد.

اگرچه تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین این حملات را به کشور خاصی نسبت نداد، اما ادعا کرد که اکثر کمپین‌های جاسوسی مبتنی بر فیشینگ علیه نهادهای دولتی اوکراین از روسیه سرچشمه می‌گیرند.

چندی پیش، محققان شرکت امنیت سایبری سیسکو تالوس (Cisco Talos) گزارش دادند که یک گروه هکری دولتی روسیه، موسوم به گاماردون (Gamaredon)، با استفاده از فایل‌های مخربی که به تحرکات سربازان در اوکراین اشاره می‌کنند، یک کمپین جاسوسی انجام داده است. این کمپین به سرویس‌های اطلاعاتی روسیه نسبت داده شد.

«Ukrzaliznytsia»، اپراتور دولتی راه‌آهن اوکراین، هفته گذشته متحمل یک حمله سایبری بزرگ شد که سیستم‌های آنلاین آن را مختل کرد. مقامات سایبری اوکراین مدعی شدند که هکرها بدافزار سفارشی ساخته شده را که به طور خاص برای زیرساخت‌های راه‌آهن طراحی شده، مستقر کرده‌اند که نشان می دهد این عملیات به منابع و برنامه‌ریزی قابل توجهی نیاز دارد.

با توجه به شباهت‌های بین تاکتیک‌های مورد استفاده در عملیات علیه Ukrzaliznytsia و فعالیت‌های سایبری قبلی مرتبط با روسیه، اوکراین ادعا کرد که روسیه پشت این کمپین بوده، اما این حمله را به یک گروه هکری خاص نسبت نداد.
 

منبع:

تازه ترین ها
مراکش
1404/03/27 - 10:11- آفریقا

مراکش رتبه اول کشورهای هدف حملات سایبری در آفریقا

مراکش در آفریقا رتبه اول و در جهان رتبه سوم را در هدف حملات سایبری دارد.

تأکید
1404/03/27 - 09:58- اروپا

تأکید بر سیاست تقویت دفاع سایبری در بریتانیا

بریتانیا سیاستی را برای تقویت دفاع سایبری و تأکید بر محافظت از زیرساخت‌ها دنبال می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 09:35- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت سهام خودرو هندی زوم‌کار

۸.۴ میلیون نفر تحت تأثیر نقض داده‌ها در شرکت سهام خودرو هندی زوم‌کار قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.