about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

سافت‌بانک و اینتل، حافظه کم‌مصرف برای مراکز داده هوش مصنوعی توسعه می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سافت‌بانک و اینتل در حال همکاری بر روی یک فناوری حافظه جدید هستند که برای کاهش مصرف برق در مقایسه با حافظه‌های با پهنای باند بالا (HBM) فعلی طراحی شده است که برای سیستم‌های هوش مصنوعی بسیار مهم است.

این پروژه شامل دانشگاه توکیو، مؤسسه تحقیقاتی ریکن و صنایع الکتریکی شینکو و سایر موارد می‌شود و هدف آن رسیدگی به مسائل مربوط به هزینه، کارایی و تأمین در بازار حافظه‌های با پهنای باند بالا (HBM) امروزی است.  

این ابتکار عمل توسط یک شرکت تابعه تازه‌تأسیس سافت‌بانک به نام سای مموری (Cy Memory)، رهبری خواهد شد که وظیفه مدیریت IP و توسعه تراشه‌های حافظه نمونه اولیه را بر عهده دارد که ساختارهای سیم‌کشی را در DRAMهای انباشته‌شده پیکربندی مجدد می‌کنند.

هدف، تولید انبوه حافظه‌ای با بهره‌وری انرژی و مقرون‌به‌صرفه‌تر از حافظه‌های با پهنای باند بالا موجود است، با کاربردهایی در مراکز داده که بارهای کاری هوش مصنوعی را اجرا می‌کنند. 

سافت‌بانک قصد دارد 3 میلیارد ین در Cy Memory سرمایه‌گذاری کند و به بزرگ‌ترین سهام‌دار آن تبدیل شود و ممکن است به دنبال بودجه دولتی باشد.

با افزایش شدید تقاضا برای مراکز داده هوش مصنوعی، حافظه جدید می‌تواند به ژاپن یک مزیت استراتژیک در توسعه نیمه‌رسانا‌ها ارائه دهد. به‌ویژه ازآنجایی‌که تولید داخلی DRAM تا حد زیادی از بین رفته است.

 ژاپن متعهد شده است که تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۱۰ تریلیون ین در صنعت نیمه‌رسانا سرمایه‌گذاری کند تا صنعت تراشه خود را احیا کند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.