about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حکم دادگاه آلمان علیه متا

یک دادگاه آلمانی حکم داد که شرکت متا باید مبلغ ۵ هزار یورو (معادل ۵٬۹۰۰ دلار) به یکی از کاربران آلمانی فیس‌بوک بپردازد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی خبرگزاری سایبربان، این کاربر به دلیل استفاده متا از فناوری رهگیری در وب‌سایت‌های شخص ثالث از این شرکت شکایت کرده بود؛ حکمی که می‌تواند مسیر را برای جریمه‌های سنگین‌تری به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی مرتبط با «پیکسل‌ها» و ابزارهای مشابه باز کند.

دادگاه منطقه‌ای لایپزیگ در آلمان روز جمعه اعلام کرد که پیکسل‌های رهگیری متا و کیت‌های توسعه نرم‌افزاری (SDK) که در شمار زیادی از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تعبیه شده‌اند، بدون رضایت کاربران داده‌های آن‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و ناقض مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا (GDPR) هستند.

این حکم که به نفع شاکی صادر شده، به گفته بیانیه مطبوعاتی دادگاه لایپزیگ، یک سابقه حقوقی ایجاد می‌کند که به کاربران بی‌شماری اجازه می‌دهد بدون «اثبات مستقیم آسیب فردی» شکایت کنند.

در این بیانیه آمده است:

هر کاربر به محض بازدید از وب‌سایت‌های شخص ثالث یا استفاده از یک اپلیکیشن، حتی بدون ورود به حساب فیس‌بوک یا اینستاگرام، به‌طور جداگانه برای متا قابل شناسایی است.

دادگاه اعلام کرد که متا با پردازش داده‌های شخصی جهت «پروفایل‌سازی» کاربران فیس‌بوک که میلیاردها یورو سود برای این غول فناوری به همراه داشته، به‌شدت قوانین حفاظت از داده‌های اروپا را نقض کرده است.

کارشناسان معتقدند که این تصمیم دادگاه، تمامی وب‌سایت‌ها و اپ‌هایی را که از فناوری‌های رهگیری استفاده می‌کنند، در معرض دعاوی حقوقی جدی قرار می‌دهد.

رونی کی. گوت‌هارد کریستین‌سن، مدیرعامل شرکت مشاوره‌ای AesirX که به کسب‌وکارها در زمینه رعایت قوانین حریم خصوصی داده‌ها کمک می‌کند، بیان کرد:

این حکم پیش‌زمینه‌ای برای یک شکایت گروهی ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به شکست کسب‌وکارهای درگیر شود.

او افزود که چنین شکایتی ممکن است شامل تمام بازدیدکنندگان آلمانی از هر وب‌سایتی شود که بدون رضایت کاربران از پیکسل‌های متا یا فناوری‌های رهگیری مشابه استفاده کرده‌اند.

کریستین‌سن اظهار کرد:

ین احتمالاً یکی از مهم‌ترین احکام صادرشده در اروپا در سال جاری است. پنج هزار یورو غرامت برای یک بازدیدکننده، اگر ده‌ها هزار یا حتی میلیون‌ها بازدیدکننده داشته باشید، می‌تواند به‌سرعت به مبالغ هنگفتی تبدیل شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/06/04 - 14:15- اروپا

ممنوعیت اپل‌واچ در آلمان

دادگاه آلمان اعلام کرد که اپل‌واچ، محصولی بدون دی‌اکسیدکربن نیست.

درخواست
1404/06/04 - 13:52- آمریکا

درخواست تحقیق درباره سرقت داده‌های قوه قضائیه فدرال

سناتور ران وایدن روز دوشنبه تأکید کرد که دیوان عالی باید یک بررسی مستقل را برای درک بهتر اثر حملات سایبری و سرقت داده‌های اخیر در شبکه‌های قوه قضائیه فدرال مجاز بداند.

آسیب
1404/06/04 - 13:46- جرم سایبری

آسیب 1 میلیون نفر در پی حمله سایبری به شرکت بیمه فارمرز

بیش از یک میلیون مشتری شرکت بیمه فارمرز و شرکت‌های وابسته آن در نتیجه یک حمله سایبری به یک پیمانکار ثالث آسیب دیده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.