about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

GovRAT؛ سارق اطلاعات نظامی و دولتی آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی که این بدافزار را برای انجام حملات هکری خود مورد استفاده قرار داده، برای اولین بار در سال 2015، توسط شرکت امنیتی سایبری اینفوآرمور (InfoArmor)، شناسایی شد. در آن سال، متخصصان امنیتی اعلام کردند که گروه سازنده این بدافزار، آن را برای فروش در فضای دارک وب قرار داده و از این طریق، موفق به فروش چندین نسخه از آن شده است. ظاهراً این بدافزار برای قیمتی در حدود 1600 دلار و گهگاه بیشتر، به فروش رفته است. همچنین منبع کدهای این بدافزار نیز قیمتی در حدود 6000 دلار دارد.
این بدافزار که به‌تازگی به نسخه 2 ارتقاء یافت، بسیار پیشرفته بوده و دارای قابلیت‌های بخصوصی است. تاکنون بدافزار مذکور موفق به سرقت اطلاعات ارزشمندی از مراکز مهم دولتی آمریکایی، نظیر مرکز مدیریت سامانه‌ها و خدمات عمومی آمریکا، نیروی دریایی و بسیاری از دانشگاه‌های معتبر این کشور همانند دانشگاه USC، دانشگاه میسوری و دانشگاه فلوریدا شده است. هنوز لیست جدیدی از قربانیان حملات این بدافزار وجود ندارد.
اینفوآرمور در گزارش خود به این موضوع اشاره می‌کند که نکته مهم، علت خرید این بدافزار توسط یک هکر است. به اعتقاد این شرکت امنیتی، نیاز و علاقه هکرها به انتشار هرزنامه برای مسئولان دولتی و امنیتی، یا تشویق آن‌ها به بازدید از وبگاهی که بدافزار GovRAT 2.0 در آن بارگذاری شده است و کاربر پس از مراجعه به آن وبگاه، به این بدافزار آلوده می‌شود.، می تواند زنگ خطری برای آینده امنیت ملی در آمریکا باشد. این بدافزار که به‌راحتی از طریق یو اس بی قابلیت انتقال دارد، می‌تواند به سامانه‌های ایزوله هم نفوذ کند.

 

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.