فروش سوابق واکسیناسیون رژیم صهیونیستی در تلگرام
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ پایگاه دادهای که گفته میشود حاوی گواهیهای واکسیناسیون کووید-۱۹ و سایر اطلاعات حساس است، توسط گروهی کانادایی برای فروش در اینترنت و از طریق تلگرام ارائه میشود. به گفته هکرها، پایگاه داده حاوی حدود نیم میلیون رکورد است که از گروه هکری ناشناس (Anonymous) خریداری شده است. در حال حاضر، منشأ فایلها نامشخص است و فروشندگان برای کل پایگاه داده حدود یک میلیون دلار درخواست کردهاند. در نمونهای که این گروه برای خریداران احتمالی ارائه کرده، حدود 500 فایل شامل تصاویری از گواهیهای واکسیناسیون وجود دارد.
گواهیهای واکسیناسیون نشان میدهد که تاریخ آنها از سال 2021 تا پایان همهگیری است. به گفته ارِز داسا (Erez Dasa)، کارشناس امنیت سایبری و مدیر کانال تلگرام سایبرنیوز، که برای اولین بار این پایگاه داده را منتشر کرد، این گروه خود را یهودیستیز معرفی کرده، هرچند هنوز مشخص نیست که پایگاه داده از کجا منشأ گرفته است.
داسا گفت:
«اطلاعات مربوط به دوره کووید-19 است، اما من به خاطر نمیآورم که قبلاً منتشر شده باشد. این اطلاعات شامل جزئیات حساس شناسایی مانند نام، شماره شناسایی، تاریخ تولد و اطلاعات مربوط به واکسیناسیون های انجام شده است. تا کنون، مهاجمان حدود 500 تصویر منتشر و ادعا کردهاند که پایگاه داده حاوی تقریبا 500 هزار فایل منحصر به فرد است.»
در این مرحله، مشخص نیست که آیا این گروه هکری با انگیزههای ضداسرائیلی یا یهودیستیزی هدایت میشود یا اینکه هدف اصلی آنها سود مالی است. این گروه در کانال X (توییتر سابق) از خود با عنوان «ILleak» یاد کرده و نوشته که با انگیزههای ضداسرائیلی فعالیت میکند. با این حال، گروههای فعال معمولاً اطلاعاتی را که به دست میآورند نمیفروشند، بلکه ترجیح میدهند علناً اهداف خود را شرمنده کنند. بهعلاوه، اعضای این گروه اظهار داشتند که حدود 80 میلیون مورد داده را از حدود 8 میلیون اسرائیلی جمعآوری کردهاند که به 15 ترابایت داده میرسد.
وبسایت گروه هکری پایگاههای اطلاعاتی دیگری را فهرست کرده که شامل پایگاه داده سرقت شده از وبسایت «Atraf» در سال 2021، فیسبوک در همان سال، برنامه انتخاباتی لیکود (الکتور) در سال 2020 و برنامه کارت واکسیناسیون است. جدیدترین پایگاه داده در پایان فوریه سال جاری توسط گروه هکری ناشناس بارگذاری شد و در مجموع شامل 543292 فایل است.
مقیاس بیسابقه حملات سایبری
از آغاز جنگ حماس و رژیم صهیونیستی، مقیاس حملات سایبری علیه اهداف اسرائیلی به سطوح بیسابقهای افزایش یافته و آسیبپذیریهای امنیتی متعددی را در وبسایتها، برنامهها، پلتفرمها و شبکههای ارتباطی مختلف رژیم صهیونیستی آشکار کرده است. در بسیاری موارد، مشخص شده که حملات به دلیل سهلانگاری از سوی اپراتورها یا مالکان در رابطه با امنیت اطلاعات در سازمان آنها، موفقیتآمیز بوده است.
در همان زمان، سربازان اسناد گستردهای از خود را در رسانههای اجتماعی بارگذاری کردهاند که منجر به شناسایی آنها شده است. نتیجه این است که بسیاری از سازمانها از این اطلاعات برای متهم کردن سربازان به جنایات ادعایی ارتکابی در طول خدمت در غزه یا مکانهای دیگر استفاده کردهاند. حتی پایگاههای اطلاعاتی حاوی دادههای شخصی، عکسها و اطلاعات خصوصی مقامات ارشد به دنبال نقض تلفنهای هوشمند شخصی آنها به صورت آنلاین به بیرون درز کرده است.

