about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

فعالیت مجدد تیک‌تاک در آمریکا

ترامپ با دستور جدید، ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق انداخت.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، دونالد ترامپ طی یک فرمان اجرایی، ممنوعیت تیک‌تاک را به مدت ۷۵ روز در آمریکا به تعویق انداخت.

فعالیت رسانه اجتماعی تیک‌تاک به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی در آمریکا متوقف شد. اما ترامپ به دولت ایالات متحده پیشنهاد کرد که باید ۵۰ درصد از سهام آمریکایی تیک‌تاک برای تضمین در اختیار آمریکا قرار بگیرد. او همچنین نسبت به اعمال تعرفه‌های احتمالی بر چین در صورت عدم توافق با پکن، خبر داد. 

این فرمان اجرایی که ساعاتی پس از تحلیف ترامپ اعلام شد، بحث‌های حقوقی و سیاسی درباره اعتبار آن را برانگیخت. کنگره آمریکا قبلاً شرکت چینی بایت دنس را موظف کرده بود که تیک‌تاک را واگذار کند. منتقدان، از جمله فرانک پالون، نماینده مجلس اعلام کرد که فرمان اجرایی ترامپ، قوانین دوحزبی را دور می‌زند. 

طبق فرمان اجرایی ترامپ، دادستان کل آمریکا موظف خواهد بود که هیچ اقدامی برای اجرای قانون به مدت ۷۵ روز انجام ندهد تا دولت جدید فرصت بررسی شرایط و تصمیم‌گیری مناسب را داشته باشد. همچنین قرار است نامه‌ای به ارائه‌دهندگان خدمات اعم از اپل و گوگل ارسال شود که در آن اعلام شود هیچ تخلفی رخ نداده و مسئولیتی متوجه آن‌ها نیست.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/22 - 09:43- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پلتفرم هوایی مقابله با آتش‌سوزی‌های جنگلی با مشارکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و «Fire Free Forests» برای راه‌اندازی پلتفرم هوایی نسل بعدی مبارزه با آتش‌سوزی‌های جنگلی با یکدیگر مشارکت کردند.

پیوستن
1404/04/22 - 08:33- اروپا

پیوستن نروژ به طرح حمایت از دفاع سایبری اوکراین

نروژ به بعنوان دوازدهمین کشور به طرح ابتکاری حمایت از دفاع سایبری اوکراین پیوست.

رزمایش
1404/04/22 - 07:58- آسیا

رزمایش مشترک فیلیپین و استرالیا برای تقویت تاب‌آوری سایبری

استرالیا و فیلیپین، در یک فعالیت سایبری دفاعی مشترک با هدف تقویت تاب‌آوری سایبری شرکت کردند.