about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

دولت بریتانیا اعلام کرد که وامی را برای شرکت خودروسازی جگوار لندرور تضمین می‌کند؛ اقدامی که با هدف کمک به این شرکت و زنجیره تأمین آن برای بازیابی از اختلال ناشی از حمله سایبری اوایل ماه جاری صورت می‌گیرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بازپرداخت وام پنج‌ساله ۱.۵ میلیارد پوندی (معادل ۲ میلیارد دلاری) بر عهده خود جگوار لندرور (JLR) است و این وام از یک بانک تجاری ناشناس دریافت شده است، اما وام‌دهنده تضمین گرفته که در صورت ناتوانی جگوار لندرور در بازپرداخت، دولت بریتانیا مداخله خواهد کرد.  

مشخص نیست که وام‌دهنده چه میزان ریسک برای این احتمال در نظر گرفته است.

جگوار لندرور در گزارش سالانه خود امسال، ۲.۵ میلیارد پوند (۳.۳ میلیارد دلار) سود پیش از مالیات و ۲۹ میلیارد پوند (۳۸.۹ میلیارد دلار) درآمد گزارش کرده بود.

هنوز روشن نیست که اختلال در تولید تا چه اندازه بر عملکرد امسال جگوار لندرور تأثیر خواهد گذاشت، هرچند برآوردی که به‌طور گسترده منتشر شده نشان می‌دهد این حمله روزانه حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیون پوند (۶۷ تا ۹۴ میلیون دلار) برای شرکت هزینه دارد.

طبق بیانیه دولت، این وام ذخایر نقدی جگوار لندرور را تقویت خواهد کرد تا بتواند از زنجیره تأمین خود که به شدت از تعطیلی‌ها آسیب دیده پشتیبانی کند.

جگوار لندرور که یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان صنعتی بریتانیا محسوب می‌شود و سال گذشته حدود ۴٪ از کل صادرات کالا را به خود اختصاص داد، در ابتدای ماه جاری به دلیل این حمله سایبری تمام خطوط تولید خود را متوقف کرد.

«لوکاس کلو»، مدیر مرکز پژوهشی امنیت سایبری دانشگاه آکسفورد، پیش‌تر در گفت‌وگو با خبرگزاری ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) این حمله را چنین توصیف کرده بود:

این چیزی فراتر از یک اختلال شرکتی است؛ یک رویداد امنیت اقتصادی است.

پس از چندین تمدید در تعطیلی‌ها، جگوار لندرور روز دوشنبه اعلام کرد که در «روزهای آینده» تولید را با بازگشت تدریجی سامانه‌های فناوری اطلاعات از کار افتاده از سر خواهد گرفت.

این وقفه ریسک بزرگی برای تأمین‌کنندگان ایجاد کرده است؛ شرکت‌هایی که تولیدشان به مشتری بودن جگوار لندرور وابسته است و یکی از سیاستمداران ارشد آن را «یک موج شوک سایبری که به قلب صنعت ما ضربه زده» توصیف کرد.

اعلام حمایت دولت از این زنجیره تأمین پس از آن صورت گرفت که وزیر بازرگانی بریتانیا، پیتر کایل، و وزیر صنعت، کریس مک‌دونالد، هفته گذشته از تأسیسات جگوار لندرور بازدید کردند تا از این شرکت و تأمین‌کنندگان آسیب‌دیده گزارش بگیرند.

کایل روز یکشنبه عنوان کرد که حمله سایبری «نه‌تنها به یک برند نمادین بریتانیایی حمله کرد، بلکه به بخش خودروسازی پیشروی جهان و زن و مردی که معیشتشان به آن وابسته است نیز ضربه زد» و تأکید کرد که این اقدام به حفظ مشاغل تخصصی کمک خواهد کرد.

به گزارش بی‌بی‌سی، جگوار لندرور قصد دارد این منابع مالی را صرف سفارش قطعات از تأمین‌کنندگان خود کند تا جریان نقدی کسب‌وکارهایی که با وجود تعدیل نیرو و اجبار کارکنان به استفاده از ساعات مرخصی ذخیره‌شده همچنان با سطح بالای بدهی روبه‌رو هستند، بهبود یابد.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/10/13 - 09:59- هوش مصنوعي

هشدار پلیس فتا درباره تولید تصاویر جعلی با هوش مصنوعی

رئیس پلیس فتا فراجا نسبت به افزایش تولید و انتشار تصاویر و ویدئوهای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/10/13 - 09:55- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ۲۰۰ هزار شغل بانکداری را از بین می‌برد

بخش بانکداری اروپا در آستانه درس سختی در مورد بهره‌وری است.

تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.