about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

25 نفر از اعضای مظنون یک گروه مجرمانه اخیراً به اتهام توزیع تصاویر سوءاستفاده جنسی از کودکان که با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده بود، دستگیر شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، عملیات کامبرلند که توسط پلیس دانمارک و با همکاری نهادهای امنیتی از ۱۸ کشور دیگر انجام شد، تاکنون ۲۷۳ مظنون را شناسایی کرده است و انتظار می‌رود که دستگیری‌های بیشتری در هفته‌های آینده انجام شود.

بر اساس بیانیه‌ای از یوروپل (Europol)، این عملیات شامل ۳۳ مورد بازرسی خانگی و توقیف ۱۷۳ دستگاه الکترونیکی بوده است.

مظنون اصلی این پرونده، یک شهروند ناشناس دانمارکی، در نوامبر ۲۰۲۴ دستگیر شد.

وی متهم است که یک پلتفرم آنلاین را اداره می‌کرد که این محتوای غیرقانونی تولیدشده با هوش مصنوعی را توزیع می‌کرده است.

کاربران از سراسر جهان می‌توانستند با پرداخت هزینه، به این تصاویر و ویدئوها دسترسی پیدا کنند.

به گفته یوروپل، این عملیات یکی از اولین تحقیقات بین‌المللی درباره محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان که با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده است (CSAM) محسوب می‌شود.

اگرچه در این ویدئوها هیچ قربانی واقعی نمایش داده نشده است، اما مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند تصاویر واقعی را تغییر داده و شناسایی منبع اصلی را دشوارتر کنند.

کاترین دی بول، مدیر اجرایی یوروپل، در بیانیه‌ای اعلام کرد:

این تصاویر مصنوعی به‌قدری راحت تولید می‌شوند که حتی افرادی با نیت مجرمانه و بدون دانش فنی پیشرفته نیز می‌توانند آن‌ها را بسازند. این موضوع به افزایش روزافزون محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان دامن می‌زند و با افزایش حجم این محتوا، کار محققان برای شناسایی مجرمان یا قربانیان دشوارتر می‌شود.

در چارچوب این عملیات، یوروپل و شرکای آن قصد دارند یک کمپین آنلاین را راه‌اندازی کنند تا عواقب استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوای غیرقانونی را برای مخاطبان برجسته کنند.

همچنین، مأموران پلیس قصد دارند با ارسال نامه‌های هشدارآمیز به افراد مظنون، آن‌ها را از پیامدهای قانونی این فعالیت‌ها آگاه کنند.

علاوه بر این، از تاکتیک در زدن و صحبت کردن(knock-and-talks)  نیز استفاده خواهد شد؛ روشی که در آن مأموران اجرای قانون به در خانه مظنونان مراجعه کرده و درخواست بررسی محل را ارائه می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.