about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در جهان شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، به بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در حوزه هوش مصنوعی (AI) تبدیل شده است. بر اساس گزارش آکادمی مطالعات فضای سایبری چین در اجلاس ووژن (Wuzhen) در کنفرانس جهانی اینترنت ۲۰۲۵ (WIC)، درخواست‌های ثبت اختراع ۶G این کشور تقریباً ۴۰.۳ درصد از کل اختراعات جهان را تشکیل می‌دهد و رتبه اول را در جهان دارد.


در گزارش توسعه اینترنت چین ۲۰۲۵ آمده است که طی یک سال گذشته، زیرساخت‌های اطلاعاتی چین به بهینه‌سازی و ارتقاء خود ادامه داده و اقتصاد دیجیتال به سمت کیفیت بالاتر، عمق و ثبات بیشتر در حال توسعه و مقیاس محتوای شبکه و صنایع فرهنگی دیجیتال همچنان در حال گسترش است.


تا ماه ژوئن امسال، تعداد کل کاربران دسترسی به اینترنت ثابت در چین به ۶۸۴ میلیون خانوار رسیده که در مجموع ۴.۵۵ میلیون ایستگاه پایه ۵G و ۱.۱۱۸ میلیارد کاربر تلفن همراه ۵G در حال ساخت هستند. طبق این گزارش، تعداد کاربران فعال اینترنت IPv6 به ۸۳۴ میلیون نفر رسیده که ۷۵ درصد از کل کاربران اینترنت را تشکیل می‌دهد.

طبق گزارش فوق، انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۵، صنعت محاسبات کوانتومی چین از نظر مقیاس از ۱۱.۵۶ میلیارد یوان فراتر رود و رشد سالانه آن از ۳۰ درصد فراتر رود و ۴۱.۲ درصد از کل صنعت فناوری کوانتومی را تشکیل دهد.

تا دسامبر ۲۰۲۴، چین ۹۷۴ میلیون کاربر خرید آنلاین داشت که ۸۷.۹ درصد از کل جمعیت اینترنت را تشکیل می‌دهند. در این گزارش آمده است که فروش خرده‌فروشی آنلاین ۷.۲ درصد رشد داشته و این کشور برای ۱۲ سال متوالی به بزرگ‌ترین بازار تجارت الکترونیک جهان تبدیل شده است.

ساخت سیستم محتوای آنلاین چین همچنان در حال پیشرفت است و مقیاس صنعت فرهنگ دیجیتال به سطح «تریلیون یوان» رسیده است. این گزارش نشان داد که در سال گذشته شرکت‌های فعال در فرهنگ ملی و صنایع مرتبط با آن به درآمد ۱۴.۱۵ تریلیون یوان دست یافتند که نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش داشته و صنایع فرهنگی دیجیتال مانند درام‌های کوتاه، اقتصاد کالاهای طرفداران، هنرهای نمایشی ابری، بازی‌های دیجیتال و کتابخوانی دیجیتال رونق و توسعه یافته‌اند.

در طول اجلاس ووژن، نمایندگانی از شرکت‌های ستاره «شش اژدهای کوچک» هانگژو نیز گرد هم آمدند تا دیدگاه‌هایی در مورد دستاوردها و انتظارات توسعه فناوری کشور ارائه دهند.

وانگ شینگ شینگ (Wang Xingxing)، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت «Unitree Robotics»، پیشرو در رباتیک انسان‌نما، معتقد بود که هوش مصنوعی در حال تقویت رشد شتابان در بخش رباتیک است. وانگ گفت:

«سال آینده یا سال بعد از آن، شگفتی‌های بیشتری را برای همه به ارمغان خواهم آورد.»

هان بیچنگ (Han Bicheng)، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت رابط مغز و ماشین «BrainCo»، توضیح داد که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌توانند تغییرات قابل توجهی در زندگی روزمره ایجاد کنند و در عین حال زمینه‌های متعددی مانند مراقبت‌های بهداشتی، کمک به معلولین، آموزش و موارد دیگر را توانمند سازند. وی افزود که شرکتش سال آینده یک دستگاه کمک خواب نسل بعدی و در دو سال آینده یک محصول مدیریت وزن را عرضه خواهد کرد که همگی با هدف پرداختن به چالش‌های متنوع در زندگی روزمره طراحی شده‌اند.

لیو کیانگ‌دونگ (Liu Qiangdong)، بنیانگذار و رئیس غول تجارت الکترونیک چین، «JD.com»، گفت که رباتیک آماده است تا اکوسیستم لجستیک را متحول کند.

او در مراسم افتتاحیه تأکید کرد که مرکز مرتب‌سازی JD که اخیراً در پکن تأسیس شده، 90 درصد از نیروی کار سابق خود را با ربات‌ها جایگزین کرده و تا آوریل سال آینده، این شرکت اولین ایستگاه تحویل کاملاً بدون سرنشین جهان را راه‌اندازی خواهد کرد.

اجلاس WIC Wuzhen 2025 در استان ژجیانگ در شرق چین افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری شینهوا، بیش از 1600 شرکت‌کننده از بیش از 130 کشور و منطقه در آن شرکت کرده‌اند.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.

چین
1404/10/05 - 09:27- ابزارهای هوشمند

چین با ارتش ربات‌های انسان‌نما از مرزهای خود محافظت خواهد کرد!

چین با استقرار ارتشی از ربات‌های انسان‌نما در مرزهای خود، فصل جدیدی از نظارت هوشمند و شبانه‌روزی را آغاز کرده است تا خطای انسانی را به صفر برساند.

پایان
1404/10/05 - 09:12- سایرفناوری ها

پایان یک محدودیت قدیمی؛ تغییر آدرس جیمیل بالاخره ممکن می‌شود

بر اساس مستندات جدید پشتیبانی گوگل، این شرکت در حال آماده‌سازی قابلیتی است که به کاربران اجازه می‌دهد نام کاربری جیمیل خود را بدون حذف حساب یا از دست رفتن ایمیل‌ها و داده‌ها تغییر دهند.